Καλλιστεία 2018: Η Ιωάννα Μπέλλα στέφεται Σταρ Ελλάς και παίρνει την εκδίκησή της από το Next Top Model

Καλλιστεία 2018: Η Ιωάννα Μπέλλα στέφεται Σταρ Ελλάς και παίρνει την εκδίκησή της από το Next Top Model
facebook/StarHellasMissHellasMissYoung

Ο διαγωνισμός ομορφιάς επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση με μία βράβευση που προκαλεί συζητήσεις!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Καλλιστεία 2018 Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ δεν επέστρεψε απλά στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας, αλλά βάλθηκε να τρελάνει τους τηλεθεατές.

Στην βραδιά απονομής των τίτλων του διαγωνισμού, που κρατάει στην Ελλάδα αρκετές δεκαετίες, είδαμε την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία έγινε το “μαύρο πρόβατο” στο Next Top Model, να σαρώνει στις διακρίσεις, όχι μόνο της κριτικής επιτροπής, αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού κοινού, που της έδωσε το δικό του, προσωπικό βραβείο.

Εκτός φυσικά από το γεγονός πώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα πέρασε στην πρώτη θέση των hashtag στο Twitter με τους χρήστες του διαδικτύου να τρολάρουν ανελέητα τη βραδιά ομορφιάς, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έρχονται να προκαλέσουν ταραχή σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών και φυσικά στα αγαπημένα μας social media.

Από το “όχι” της Καγιά στο “ναι” των τηλεθεατών

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και πριν ανακοινωθούν οι 10 φιναλίστ που θα διεκδικούσαν τους τρεις βασικούς τίτλους του διαγωνισμού ομορφιάς, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, η οποία σημειωτέον έχει περάσει επίσης από τα καλλιστεία και έχει αναδειχτεί αναπληρωματική Μις Ελλάς, ανακοίνωσε τρεις επιμέρους διακρίσεις.

Η Ιωάννα Μπέλλα παραλαμβάνει το στέμμα του People's Choice στα Καλλιστεία 2018

Μία εξ αυτών αφορούσε στη βράβευση της διαγωνιζόμενης εκείνης που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν αναπάντεχο, αφού η Ιωάννα Μπέλλα είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά το πρώτο επεισόδιο του GNTM και όπως δείχνουν τα πράγματα, το τηλεοπτικό κοινό θέλησε να την επιβραβεύσει.

Η στέψη της Σταρ Ελλάς

Την ίδια άποψη όμως με το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως μοιράστηκαν και όσοι βρέθηκαν στη θέση της κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη τις Σταρ Ελλάς 2018, που αποφάσισαν πώς η 22χρονη από την Βέροια είναι ικανή και να κάνει πασαρέλα και να φορέσει το στέμμα και να βρεθεί σε έναν διεθνή διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Έτσι, έπειτα από μία μακριά τηλεοπτική βραδιά, σαν αυτές που μας έχουν συνηθίσει παρόμοια προγράμματα στο παρελθόν, η Νικολέτα Ράλλη ανακοίνωσε πώς Σταρ Ελλάς 2018 στέφεται – ντραμς και αγωνιώδης μουσική – η Ιωάννα Μπέλλα.

Όλες οι εστεμμένες της βραδιάς

Αναλυτικά δείτε παρακάτω τις κοπέλες που έφυγαν από το διαγωνισμό ομορφιάς με κάποια διάκριση.

Ιωαννα Μπελλα – STAR HELLAS 2018

Μαρια Λεπιδα – MISS HELLAS 2018

Αγγελικη Μαυρομματη – MISS YOUNG 2018

Αναστασια Καλογερη – 1st RUNNER UP STAR HELLAS 2018

Μαρινα Γρηγοριου – 1st RUNNER UP MISS HELLAS 2018

Πενυ Μεταξα – 1st RUNNER UP MISS YOUNG HELLAS 2018

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα