Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έχω κουραστεί στο J2US να κάνω τον πυροσβέστη”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έχω κουραστεί στο J2US να κάνω τον πυροσβέστη”
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή της έξοδο τον Μάιο του 2019 NDPphoto

"Στη δουλειά μου είμαι επαγγελματίας, αντιμετωπίζω ό,τι κάνω με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

Στο στούντιο του J2US βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, στην κάμερα της οποίας μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια και παίκτρια του J2US θέλησε να μιλήσει σχετικά με τις φημολογούμενες εντάσεις στο μουσικό σόου, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη μη συμμετοχή της στο ομαδικό act στο προηγούμενο επεισόδιο του σόου.

“Τη Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα. Υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Ο Νίκος Κοκλώνης μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι. Το φουσκωτό προηγούνταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για τη βασική μου εμφάνιση και, επειδή είχαν σκεφτεί ότι χτύπησα το πόδι μου, δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό. Οπότε όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερε κανείς τι να κάνω. Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί και εγώ έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε: “Σίγουρα η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ό,τι κάνω με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα