Λιάγκας – Σεφερλης: Οι άλλοτε ‘αντίπαλοι’ δίνουν τα χέρια

default image

Τι κι αν βρέθηκαν απέναντι για μια ολόκληρη σεζόν στην πρωινή ζώνη, η "μοίρα" τους έφερε να τα βρίσκουν για τις ανάγκες του Lucky Room που θα προβάλει με τη νέα σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε “αντίο” στην πρωινή ζώνη που τόσο σνόμπαρε όλα αυτά τα χρόνια, η οποία όμως αποτέλεσε και ό, τι πιο επιτυχημένο έχει κάνει στην τηλεοπτική του καριέρα. Από την άλλη, η ίδια πρωινή ζώνη αποτέλεσε ίσως το “βατερλό” του Μάρκου Σεφερλή που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και κατέληξε εκτός MEGA το καλοκαίρι του 2015. Σήμερα, οι δύο παρουσιαστές συναντώνται ξανά για τις ανάγκες ενός τηλεπαιχνιδιού που έχει βάλει στο πρόγραμμά του η τηλεόραση του ANT1.

Το Lucky Room προσκαλεί ολόκληρη την οικογένεια σε ένα παιχνίδι γνώσεων και τύχης που μπορεί να αποφέρει στο νικητή ως και 150.000 ευρώ. Στο πλατό βρίσκονται τρεις αντίπαλοι, ενώ για κάθε παίκτη βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο η οικογένειά του. Ο παρουσιαστής κάνει μια ερώτηση, δίνοντας τη δυνατότητα στην οικογένεια εκείνου που θα απαντήσει πρώτος να επιλέξει μεταξύ πέντε μπάζερ με χρηματικά ποσά. Τα μέλη της οικογένειας δεν γνωρίζουν το ποσό στο οποίο αντιστοιχεί κάθε μπάζερ, σε αντίθεση με το κοινό, αλλά και τους παίκτες στο πλατό που βλέπουν τις αντιστοιχίες. Ο νικητής προχωρά στην τελική φάση για τα 150.000 ευρώ.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του ΑΝΤ1:

Όπως φαίνεται λοιπόν, τα δικαιώματα του κόνσεπτ, που όπως και κάθε τηλεπαιχνίδι δεν είναι ελληνικό, διέθετε η εταιρία παραγωγής του Μάρκου Σεφερλή, Art Comedy που συμφώνησε στην παραγωγή της τηλεοπτικής εκπομπής, την οποία και θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Το τηλεπαιχνίδι έχει προβληθεί σε μια σειρά από χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία. Μια εκπομπή από τη γειτονική Τουρκία θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα