Μαργαρίτα Αλεξιάδη: “Οι γονείς μου δυσκολεύονται να δουν Ψυχοκόρες”

Διαβάζεται σε 2'
Μαργαρίτα Αλεξιάδη: “Οι γονείς μου δυσκολεύονται να δουν Ψυχοκόρες”

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, “Ψυχοκόρες”, Μαργαρίτα Αλεξιάδη, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2Night Show”.

Στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (12/6) η ηθοποιός Μαργαρίτα Αλεξιάδη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και την εμπειρία της από τις “Ψυχοκόρες”.

Σημειώνεται πως η νεαρή ηθοποιός υποδύεται την “Βασιλική” στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

“Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”” περιέγραψε, και πρόσθεσε πως

“Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά. Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες”.

“Οι γονείς μου όταν με βλέπουν, με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δυσκολεύονται να το δουν! Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ” τόνισε στη συνέχεια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα