Μαρίνα Σάττι: Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι papadakispress

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στα σχόλια των επικριτών που θέλουν το “Ζάρι” να ανήκει στο είδος της μουσικής ρεγκετόν. Ο λόγος που έφερε ως παράδειγμα το “Γλύκα Γλύκα” της Κέλλυς Κελεκίδου.

Όσο το “Ζάρι” συνεχίζει την ανοδική του πορεία, “σαρώνοντας” στο YouTube, αφού μέσα σε επτά ημέρες, από την ημέρα της κυκλοφορίας του, έχει ήδη ξεπεράσει τα 2.500.000 views, τόσο εξακολουθεί να διχάζει το ελληνικό κοινό, αφού ακόμα πολλοί αναζητούν σε ποιο μουσικό είδος ανήκει και τι ακριβώς θέλει να μας πει με αυτό η Μαρίνα Σάττι.

Η ίδια η καλλιτέχνις άλλωστε το βράδυ της παρουσίασης του τραγουδιού στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Eurovision σε είδον”, είχε περιγράψει το πώς φτάσαμε στο “Ζάρι”, το οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως “ένα κολάζ πολλών ιδεών“, ένα δυναμικό κομμάτι με ενέργεια και ταπεραμέντο.

Και αυτό ακριβώς είναι.

Θέλοντας να “ξεμπερδέψει” και τους τελευταίους που δεν βρίσκουν καμία σύνδεση στις μελωδίες της φετινής συμμετοχής, μένοντας μόνο στο πολυσυζητημένο “Τα Τα Τα“, η Μαρίνα Σάττι σε live που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης (14/03) ανέλυσε ορισμένα κομμάτια του τραγουδιού, δίνοντας μία διαφορετική οπτική του τραγουδιού “Ζάρι”.

Έχοντας στο πλευρό της τον συνεργάτη της και συνδημιουργό του τραγουδιού, Νίκο Κωδωνά ανέφερε αρχικά πως το τραγούδι δεν ανήκει στην κατηγορία ρεγκετόν, αλλά πρόκειται για συρτό!

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το τραγούδι “Γλύκα Γλύκα” της Κέλλυς Κελεκίδου!

“Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε ‘Γλύκα Γλύκα’ της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός (σ.σ. στο “Ζάρι”) είναι συρτός.

Οπότε το ‘ρεγκετόν’ για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό”, είπε η Μαρίνα Σάττι, πατώντας το play για να παίξει το “Ζάρι”.

Κλείνοντας και αφού τραγούδησε για λίγο το “Γλύκα Γλύκα” για να δείξει πως ο ίδιος ρυθμός “πατάει” και στο “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι, αστειευόμενη είπε χαρακτηριστικά: “Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;“.

Μαρίνα Σάττι: Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα