MasterChef 4: Απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα – Τι θα δούμε

MasterChef 4: Απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα – Τι θα δούμε
MasterChef Facebook / MasterChef GR

Λίγες ώρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 4. Τι θα δούμε απόψε στην οντισιόν. Πλάνα από το πρώτο επεισόδιο για φέτος.

Έφτασε η ώρα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. Το MasterChef επιστρέφει απόψε στις 21:00 στο Star με τον 4ο κύκλο του!

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα.

Υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι κάθε ηλικίας, οι οποίοι έχουν πάει στις οντισιόν του MasterChef για να δοκιμάσουν την τύχη τους και να προσπαθήσουν να μπουν στο παιχνίδι.

Μαζί τους είναι οι δικοί τους άνθρωποι που τους δίνουν κουράγιο, δύναμη και θετικοί ενέργεια: μαμάδες, γιοι, ξαδέρφια, φίλοι, σύντροφοί, αλλά και σκυλιά!

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη εβδομάδα θα προβληθούν τρία επεισόδια του “MasterChef” με θέμα τις οντισιόν των συμμετεχόντων, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη πόλη, την οποία είχαν επισκεφτεί οι κριτές στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη για τις οντισιόν, ενώ μετά είχαν ακολουθήσει άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Τα επεισόδια θα προβληθούν Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ενώ όταν επιλεχθούν οι διαγωνιζόμενοι που θα μπουν στο σπίτι, υπάρχει περίπτωση το κανάλι να αυξήσει τις μέρες προβολής του ριάλιτι μαγειρικής.

Τι δήλωσαν οι τρεις κριτές για τη νέα σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα