MasterChef 4: Πήγε να διαγωνιστεί με κονσέρβα! Η αντίδραση των κριτών

MasterChef 4: Πήγε να διαγωνιστεί με κονσέρβα! Η αντίδραση των κριτών
Ο Ευαγόρας στο MasterChef 4 Youtube

Ο Ευαγόρας πήγε στην οντισιόν του MasterChef 4 και θέλησε να χρησιμοποιήσει κονσέρβα με φασόλια γίγαντες. Τι του είπαν οι κριτές και πώς αντέδρασε το twitter.

Διάφορες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις υποψηφίων πέρασαν από τις οντισιόν του δεύτερου επεισοδίου του MasterChef 4, με τον Ευαγόρα από την Κύπρο να ξεχωρίζει, για τους λάθος, όμως, λόγους.

Πριν δύο χρόνια ο ίδιος είχε ξαναπροσπαθήσει να μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής, όμως απέτυχε καθώς το μπέργκερ με μαρμελάδα μπέικον που είχε φτιάξει τότε, δεν είχε αφήσει ικανοποιημένους τους κριτές.

Αλλά ούτε και αυτή τη φορά κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές με το πιάτο του. Μάλιστα, ο Ευαγόρας «έφαγε» πολύ κράξιμο από τους κριτές όταν είπε ότι τα φασόλια γίγαντες που θα χρησιμοποιήσει, είναι κονσέρβα!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φανερά παραξενεμένος και εκνευρισμένος με τη νοοτροπία του διαγωνιζόμενου, τόνισε ότι απαγορεύονται από τις οδηγίες του MasterChef τα επεξεργασμένα και προπαρασκευασμένα προϊόντα και φαγητά στον διαγωνισμό.

Οι κριτές του έκαναν σαφές πως αν βάλει τα φασόλια κονσέρβα στο πιάτο, αποκλείεται κατευθείαν από τη διαδικασία του διαγωνισμού. Τελικά, ο Ευαγόρας δε χρησιμοποίησε τους γίγαντες, αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε, καθώς για δεύτερη φορά «κόπηκε».

Στο μεταξύ το Twitter “έκανε πάρτυ” με την περίπτωση του Ευαγόρα και οι τουτιτεράδες δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν την κονσέρβα.

Δείτε μερικά tweets:



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα