MasterChef: Χαμός στον εξώστη – “Είσαι μ…..ς, θα σε χαστουκίσω”

MasterChef: Χαμός στον εξώστη – “Είσαι μ…..ς, θα σε χαστουκίσω”
Διονύσης MasterChef 4 Youtube

Ποια ομάδα κέρδισε και ποια ήταν η δοκιμασία για την ασυλία των παικτών. Το μεγάλο λάθος του Διονύση και το ξέσπασμά του στον Ηρακλή.

Η κόκκινη ήταν η νικήτρια ομάδα της δοκιμασίας στο MasterChef, με τους μπλε να σημειώνουν πολύ χαμηλή βαθμολογία στα πιάτα τους, έχοντας, μάλιστα, και δύο μηδενικά σε αυτή.

Οι παίκτες της μπλε προχώρησαν, έπειτα, στη δοκιμασία ασυλίας, όπου έπρεπε να φιλετάρουν όσα πιο πολλά λαβράκια προλαβαίνουν, σύμφωνα με τον τρόπο που τους έδειξε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι παίκτες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, ωστόσο, ο Διονύσης Πρώιος, παρόλο που τελείωσε στην ώρα του και που πήρε πολλά λαβράκια, ξέχασε ή δεν κατάλαβε σωστά τη διαδικασία και δεν αφαίρεσε το εσωτερικό της κοιλιάς και τα κόκκαλα του θώρακα των ψαριών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλα τα λαβράκια που φιλέταρε να θεωρηθούν “άκυρα” και να βγει κατευθείαν υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Ηρακλής, που ήταν στον εξώστη καθώς του είχε δώσει προηγουμένως την ασυλία ο αρχηγός των μπλε, ο Σταύρος, προσπαθούσε να τους βοηθήσει όπου μπορούσε, αλλά δεν πρόσεξε το μεγάλο λάθος του Διονύση.

Όταν ο Διονύσης αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε, ξέσπασε στον Ηρακλή, λέγοντάς του μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Δεν σου μιλάω εσένα! Είσαι μαλ…ας; Θα σε χαστουκίσω! Ασχολιόσουν με την κάθε μια και δεν μου έλεγες εμένα, μαλ…α! Είσαι μαλ…ας! Θέλει να με διώξει, γι’ αυτό το κάνει, αλλά δεν θα τα καταφέρει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα