MasterChef: H απάντηση του πατέρα της Μαριάννας Πουλμέντη στα σκληρά λόγια της κόρης του

MasterChef: H απάντηση του πατέρα της Μαριάννας Πουλμέντη στα σκληρά λόγια της κόρης του
Μαριάννα Μπουλμέντη Star

"Αναγκάστηκα να έρθω στην Αμερική, όταν η οικονομία της Ελλάδας κατέρρευσε, και να δουλέψω σκληρά για να της στέλνω βοήθεια", δήλωσε ο πατέρας της Μαριάννας

Το πρωί της Τετάρτης η ομάδα της εκπομπής “Ευτυχείτε” σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτιρα του MasterChef, Μαριάννα Πουλμέντη σε περιοδικό, αναφέροντας πως οι σχέσεις της με τον πατέρα της, Νίκο Πουλμέντη, δεν είναι καλές και πως μετά από πάρα πολλά χρόνια ασχολήθηκε μαζί της, μέσω των συνεντεύξεων που παραχώρησε, λόγω του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Νίκος Πουλμέντης, ο οποίος μένει στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια, θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της κόρης του, μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”. Ο σεφ θέλησε να ρίξει τους τόνους στο θέμα που έχει προκύψει, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενα της Μαριάννας.

“Αγαπάω το παιδί μου, το στηρίζω. Όποια βοήθεια μου ζήτησε της την έχω δώσει. Και όταν μου ζήτησε να έρθει Αμερική της είπα πως η πόρτα είναι ανοιχτή. Είναι δικαίωμα της αν θέλει να έρθει η όχι. Την καταλαβαίνω πάρα πολύ για το πώς νιώθει, γιατί εγώ αναγκάστηκα όταν η οικονομία της Ελλάδας κατέρρευσε, να έρθω στην Αμερική και να δουλέψω σκληρά και να της στέλνω πάντα τη βοήθειά μου, όποτε τη χρειάζονταν. Εκτός αυτού, όταν ήμουν στην Ελλάδα η Μαριάννα ερχόταν συνέχεια στο νησί. Ήμουν κοντά στο παιδί μου. Αλλά την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη μικρή, γιατί έγινε αυτό που έγινε”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πουλμέντης.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: “Η προσπάθεια που έκανε η Μαριάννα στο MasterChef μετράει και αυτό θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει παρακάτω σε αυτό που αγαπάει. Έχουμε μιλήσει με τη Μαριάννα, είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Πολύ σπάνια μου ζητάει μαγειρικές συμβουλές. Ό,τι και να χρειαστεί θα είμαι εκεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα