MasterChef: Η “δοκιμασία τοίχου” επιστρέφει και οδηγεί σε διπλή αποχώρηση

MasterChef: Η “δοκιμασία τοίχου” επιστρέφει και οδηγεί σε διπλή αποχώρηση

Την Τετάρτη έρχεται η ομαδική δοκιμασία με τον τοίχο, που όλοι περιμέναμε. Πρόκειται για έναν εφιάλτη επικοινωνίας. Ποιοι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν.

Μετά από την αποχώρηση της Μαριάννας, που αποχαιρέτησε για δεύτερη και οριστική φορά το MasterChef 4 το βράδυ της Τρίτης (02/06), οι εναπομείναντες παίκτες θα αναμετρηθούν σε μια απαιτητική δοκιμασία που χρειάζεται απόλυτη συνεργασία.

Πρόκειται για τη δοκιμασία “τοίχου”, στην οποία τα μέλη των ομάδων χωρίζονται με έναν τοίχο και πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους – χωρίς να έχουν οπτική επαφή, παρά μόνο φωνάζοντας ο ένας στον άλλον – ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τα πιάτα που συμφώνησαν.

Πρόκειται για έναν εφιάλτη επικοινωνίας! “Από την ομάδα που θα χάσει, θα αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό δύο παίκτες!”, ακούγεται να τονίζει απειλητικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πράγματι, από τη δοκιμασία αυτή θα προκύψει μια διπλή αποχώρηση, που στη προκειμένη περίπτωση θα είναι η Μάρλεν και ο Διονύσης, οι οποίοι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα