MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του Σταυρή μετά την ήττα του στον τελικό

MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του Σταυρή μετά την ήττα του στον τελικό
Instagram ele_kn_

"Τι πρώτος, τι δεύτερος.. Για μένα είναι απλά ένας αριθμός. Μπορεί και να ακούγεται κλισέ, αλλά ο δικός μου άνθρωπος θα είναι για πάντα νικητής" έγραψε η Έλενα Κανναουρίδου

Ο Σταύρος Γεωργίου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef, αλλά δεν κέρδισε τον τίτλο του νικητή. Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι μίλησε για τα συναισθήματά του, για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, αλλά και για τις στιγμές που τον έκαναν να λυγίσει στο παιχνίδι.

“Είμαι πολύ υπερήφανος, είναι η απόλυτη λέξη για μένα. Έχω κάνει τον εαυτό μου, την Κύπρο, την οικογένειά μου, τους φίλους μου υπερήφανους. Είναι συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε στο MasterChef. Δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, έχω φτάσει με παρτενέρ. Αυτός που νικά στο τέλος είναι αυτός που το θέλει περισσότερο. Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να κάνω τους φίλους μου αγκαλιά γιατί το έχω ανάγκη”, δήλωσε συγκινημένος.

Ο Σταυρής μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του MasterChef, αλλά στην προσωπική του ζωή φαίνεται ευτυχισμένος, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Έλενα Κανναουρίδου. Λίγες μόλις ώρες μετά το τέλος του τελικού του MasterChef, η Έλενα ανέβασε ένα instastory, γράφοντας μάλιστα ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Σταυρή.

“Νιώθω τόσο περήφανη και τόσο ανακουφισμένη συνάμα. Γιατί μέσα σε αυτό το ψυχοφθόρο, αλλά εξίσου μοναδικό ταξίδι, αντιλαμβάνεσαι ότι οι αληθινοί άνθρωποι χαράζονται για πάντα στην καρδιά σου. Τι πρώτος, τι δεύτερος… Για μένα είναι απλά ένας αριθμός. Μπορεί και να ακούγεται κλισέ, αλλά ο δικός μου άνθρωπος θα είναι για πάντα νικητής”. έγραψε η Έλενα Κανναουρίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα