Τελικός MasterChef 4: Η ανατρεπτική βαθμολογία και το “απόλυτο” του Βαρθαλίτη

Τελικός MasterChef 4: Η ανατρεπτική βαθμολογία και το “απόλυτο” του Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κατάφερε το "απόλυτο" 30, λαμβάνοντας τρία 10αρια από τους κριτές, πετυχαίνοντας έτσι μια καθαρή νίκη

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Οι δύο παίκτες, που μάλιστα είχαν γίνει φίλοι μέσα στον διαγωνισμό, έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των δύο ημερών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε live το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, συμπαίκτες και συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η βαθμολογία του τελικού

Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, έβαλαν τα καλά τους και ανακοίνωσαν live στους δύο φίλους και συμπαίκτες τις βαθμολογίες τους και για τις δύο δοκιμασίες του τελικού.

Η βαθμολογία για την πρώτη δοκιμασία

Σταυρής 21/30

Σταύρος 24/30

Η βαθμολογία για την δεύτερη δοκιμασία

Σταυρής 22/30

Σταύρος 30/30

Η συνολική βαθμολογία

Σταυρής 43

Σταύρος 54

Η συνολική βαθμολογία ανέδειξε νικητή το Σταύρο Βαρθαλίτη μια διαφορά 11 βαθμών και με το να καταφέρνει το “απόλυτο” 30, λαμβάνοντας 3 10αρια από τους κριτές, πετυχαίνοντας έτσι μια καθαρή νίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα