Σταυρής Γεωργίου: Όταν μας είπαν για τον κορονοϊό έγινα χάλια, ο πατέρας μου είναι ευπαθής

Σταυρής Γεωργίου

"Έχω κάνει τον εαυτό μου, την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου υπερήφανους" δήλωσε μεταξύ άλλων ο φιναλίστ του MasterChef

 Ο Σταύρος Γεωργίου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 4 αλλά δεν κέρδισε τον τίτλο του νικητή. Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του διαγωνισμού στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" ο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι μίλησε για τα συναισθήματά του, για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, αλλά και για τις στιγμές που το έκαναν να λυγίσει στο παιχνίδι.

"Είμαι πολύ υπερήφανος, είναι η απόλυτη λέξη για μένα. Έχω κάνει τον εαυτό μου, την Κύπρο, την οικογένειά μου, τους φίλους μου υπερήφανους. Είναι συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε στο MasterChef. Δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, έχω φτάσει με παρτενέρ. Αυτός που νικά στο τέλος είναι αυτός που το θέλει περισσότερο. Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να κάνω τους φίλους μου αγκαλιά γιατί το έχω ανάγκη", δήλωσε συγκινημένος.

ADVERTISING

Ενώ συνέχισε: "Δεν με νοιάζει αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν χαρεί που δεν πήρα το έπαθλο. Αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους κι εγώ μαζί με τον Βαρθαλίτη ήμασταν μπροστά από τους κριτές. Μοναδικές στιγμές, έστω και με το στούντιο άδειο είχαμε γεμάτη καρδιά. Μας έβλεπαν από την τηλεόραση και μας θαύμαζαν. Έχω και αυτή την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μου σαν άνθρωπος και πραγματικά δεν θα αλλάξω ποτέ για κανέναν λόγο".

Τέλος, αναφερόμενος στην πανδημία και πώς αντέδρασε όταν τους ανακοινώθηκε η αλήθεια, ο Σταυρής απάντησε: "Όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό ήμουν χάλια, γιατί ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ήταν και η κοπέλα μου στην Αθήνα δεν είχα επαφή εκείνες τις μέρες με το lockdown. Το άγχος δυστυχώς το έχω πάρει από τη μάνα μου και το δείχνω, γι’ αυτό λύγισα.".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef, Κορονοϊός, Κύπρος

24Media Network