MasterChef: Η σύντροφος του Λασκαρίδη ανέβασε βίντεο από την πρόταση γάμου

MasterChef: Η σύντροφος του Λασκαρίδη ανέβασε βίντεο από την πρόταση γάμου
O Γιώργος και η Λότους Instagram Λότους

Την υπόσχεσή του κράτησε ο Γιώργος Λασκαρίδης και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει το MasterChef, ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του, Λότους

Λίγο μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του MasterChef και με την αποχώρηση του Γιώργου Λασκαρίδη, τα social media “πήραν φωτιά”, αφού τόσο ο Γιώργος όσο και η Λότους έκαναν πολλές αναρτήσεις.

Η τελευταία ανάρτηση της Ολλανδέζας συντρόφου του πρώην παίκτη του μαγειρικού ριάλιτι του Star εξέπληξε τους πάντες. Πρόκειται για ένα βίντεο από τη στιγμή της πρότασης γάμου.

“Είπα το “ναι”. Ναι, θέλω να ζήσω μια αυθόρμητη, τρελή και περιπετειώδη ζωή μαζί σου. Ναι, θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο μαζί σου. Ναι, θέλω να γνωρίσω ανθρώπους όπου κι αν πάμε, να κάνω νέους φίλους σε όλο τον κόσμο μαζί σου. Ναι, θέλω να μπω σε τρελές αυθόρμητες καταστάσεις μαζί σου. Ναι, θέλω να μάθω, να μεγαλώσω και να αναπτύξω τον εαυτό μου μαζί σου. Ναι, θέλω η οικογένειά σου να γίνει δική μου και η δική μου δική σου. Ναι θέλω να είμαι εκεί για σένα στις καλές και τις κακές στιγμές. Ναι, θέλω να είμαστε μια ομάδα και να κάνουμε τα πάντα στη ζωή να λειτουργούν. Ναι, θέλω να μάθω Ελληνικά και να μιλάμε μαζί τρεις γλώσσες και να καταλαβαίνει καλύτερα ο ένας τον άλλο. Λέω ναι σε ό,τι σε κάνει αυτό που είσαι και σε όλα όσα κάνουν εμάς αυτό που είμαστε”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λότους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα