MasterChef: Το μεγάλο λάθος παίκτη και η παρατήρηση των κριτών

MasterChef: Το μεγάλο λάθος παίκτη και η παρατήρηση των κριτών
MasterChef 4 glomex

Η κουζίνα θα πάρει φωτιά και ένας παίκτης θα κάνει λάθος στο MasterChef 4 της Δευτέρας. Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το το αποψινό επεισόδιο.

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γατόπουλου, το MasterChef 4 επιστρέφει με νέες δοκιμασίες και με προκλήσεις που θα “πορώσουν” τους παίκτες.

Το Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας θα ωθήσουν τους παίκτες να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει και θα τους κρατήσουν σε εγρήγορση.

Στο μεταξύ, στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στη “Φωλιά των ΚουΚου” και στο trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας, βλέπουμε δύο περιστατικά που τραβάνε την προσοχή.

Αρχικά, βλέπουμε πως το μάτι της κουζίνας θα πάρει φωτιά και πως οι παίκτες θα προσπαθήσουν να τη σβήσουν, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να αποφύγουν κάποιον τραυματισμό.

Έπειτα, οι κριτές τα “βάζουν” με κάποιον από τους διαγωνιζόμενους και διαφωνούν έντονα μαζί του, γιατί άνοιξε τον κάδο και πέταξε φαγητό, πριν καν το δοκιμάσουν και χωρίς δεύτερη σκέψη.

“Μην σε καπελώσει αυτή η περηφάνια. Χρησιμοποίησέ την για καλό σκοπό και υπέρ σου”, ακούγεται να λέει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Star:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα