MasterChef: Ξεκίνησε η εβδομάδα “θρίλερ” – 10 παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από το MasterChef της Δευτέρας (26/2)
Στιγμιότυπο από το MasterChef της Δευτέρας (26/2) Caption/Youtube

Με μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις ξεκίνησε η “εβδομάδα θρίλερ” στο MasterChef. Ο παίκτης – φαβορί που βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση και όσα είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/2).

Η εβδομάδα – θρίλερ, για την οποία είχαν προετοιμάσει το τηλεοπτικό κοινό οι κριτές του MasterChef, ήδη από την Παρασκευή (23/2), ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (26/2), με μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις.

Από την έναρξη κιόλας του επεισοδίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, ξεκαθάρισαν στους παίκτες και στις παίκτριες του διαγωνισμού ότι “τίποτα δεν είναι δεδομένο στο φετινό MasterChef” και ακολούθως ζήτησαν από τους αρχηγούς να αφαιρέσουν τις κονκάρδες τους, (τα διακριτικά που φορούν στις ποδιές τους).

Πλέον, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, αρχηγοί δεν θα υπάρχουν καθώς δεν θα υπάρχουν ούτε μπριγάδες. Ο καθένας θα διαγωνίζεται ατομικά, για να εξασφαλίσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Για το Mystery Box της εβδομάδας οι παίκτες χωρίστηκαν πάλι σε ζευγάρια και “μονομάχησαν”, με αυτούς που έχουν το καλύτερο πιάτο να ανεβαίνουν ‘ασφαλείς’ στον εξώστη και οι υπόλοιποι να παραμένουν στους πάγκους τους, καθώς αυτόματα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Από τα highlights του επεισοδίου ήταν η επιλογή του Ηλία να διαλέξει ως αντίπαλό του έναν από τους καλύτερους παίκτες και φαβορί του διαγωνισμού, τον Μάριο, τον οποίο μάλιστα κατάφερε και να κερδίσει, αφού ετοίμασε για τους κριτές ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχει φέρει ποτέ στον διαγωνισμό. Γι’ αυτό άλλωστε ήταν και ο παίκτης που κέρδισε τη χτεσινή ασυλία!

Να σημειώσουμε εδώ πως αν και οι μπριγάδες δεν υπάρχουν πλέον επισήμως, στη χτεσινή δοκιμασία οι “μπορντό” επικράτησαν άτυπα των “γκρι”, καθώς 7 από τους 10 παίκτες της πρώην μπριγάδας κέρδισαν τους αντιπάλους τους και ανέβηκαν στον εξώστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα