Μία και σήμερα! Ο Flash επιστρέφει με νέο επεισόδιο

Μία και σήμερα! Ο Flash επιστρέφει με νέο επεισόδιο

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο (μετά τον Zoom, να τα λέμε κι αυτά) έρχεται με νέο επεισόδιο που τα ανατρέπει όλα. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! (vid)

Η τηλεοπτική μεταφορά του ανθρώπου αστραπή διανύει τη δεύτερη σεζόν στο CW και αποδεικνύεται "σφαιράτη" στην τηλεθέαση και την απήχηση από τους φανατικούς του κόμικ. Ο Flash λοιπόν έκανε ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τώρα επιστρέφει για τα καλά με επεισόδια που θα κάνουν όσους παρακολουθούν τη σειρά να "χάσουν τη μπάλα".

Ο Reverse Flash επιστρέφει, ο Zoom κάνει το τελικό του χτύπημα απαγάγοντας την Πάτι και η Κέιτλιν εμφανίζεται να παίρνει θέση με τους "κακούς" απέναντι στην ομάδα του Star Labs. Σε όλα αυτά, ο Barry Allen βρίσκεται με την Irin σε μια εποχή που δεν μοιάζει με τη σημερινή. Για περισσότερα... μια μέρα υπομονή. Έρχεται νέο επεισόδιο που παίζει ολόφρεσκο απόψε στην Αμερική!!

Δείτε το τρέιλερ

It's the end of the world (as Barry knows it) when #TheFlash returns tomorrow at 8/7c.

Δημοσιεύτηκε από The Flash στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Η DC γέμισε την τηλεόραση υπερήρωες

Η συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού με έναν από τους μεγαλύτερους "οίκους" υπερηρώων στον πλανήτη, την DC, έχει αποδώσει καρπούς και έτσι το CW θα προβάλει μέσα στην εβδομάδα τρεις σειρές που έχουν ξεπηδήσει από σελίδες κόμικ. Εκτός από το The Flash, υπάρχει φυσικά και η παλιότερη καραβάνα του σταθμού, το Arrow που διηγείται τις ιστορίες του πρώην καλοπερασάκια βαθύπλουτου Oliver Queen, που μια σειρά από γεγονότα τον μετατρέπουν σε μασκοφόρο εκδικητή που ορκίζεται να καθαρίσει την πόλη του από το έγκλημα.

Μία και σήμερα! Ο Flash επιστρέφει με νέο επεισόδιο

Πέρα των δύο σειρών, η DC έδωσε το πράσινο φως για μια ακόμη που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη με τίτλο Legends Of Tomorrow. Μια β' Εθνικής ομάδα, α λα Avengers, με τους The Atom, Captain Cold, Hawkgirl, White Canary και άλλους υπερήρωες που παρακολουθήσαμε ως τώρα στο Arrow και το The Flash ή γνωρίζαμε μέσα από τις αμέτρητες ιστορίες των κόμικ της DC. Το Legends Of Tomorrow φιλοδοξεί να ακολουθήσει την επιτυχία που είχαν τα δύο αδερφάκια του.

Δείτε ένα τρέιλερ:

Beginning January 21 on The CW, these outcasts have one chance to become DC’s Legends of Tomorrow.

Δημοσιεύτηκε από DC's Legends of Tomorrow στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015
SHARE:

24Media Network