Μπιμπίλας: “Πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα”

Μπιμπίλας: “Πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα”
Σπύρος Μπιμπίλας papadakispress

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών καταδίκασε εμμέσως τις δηλώσεις συμπόνιας του Σάκη Ρουβά προς τον Δημήτρη Λιγνάδη κάνοντας λόγο για "ανεπανόρθωτη έκθεση".

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί μετά την τελευταία τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά επί της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη μέσω της οποίας ο τραγουδιστής εξέφρασε την συμπόνια του προς τον καταγγελλόμενο.

Από την μεριά του ο Σπύρος Μπιμπίλας με έμμεσο τρόπο καταδίκασε τη στήριξη κάνοντας λόγο για “ανεπανόρθωτη έκθεση καλλιτεχνών”.

“Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλομενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελόντων? ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τοση υπέρμετρη αγάπη? Τι παιχνίδι παίζεται;” έγραψε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα facebook

Έντονη ήταν και η αντίδραση του συνθέτη και στιχουργού, Νίκου Τερζή.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής του στο Twitter ανακοίνωσε πως θα απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τα τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος.

Μάλιστα, στην ανάρτηση, απαντά και σε έναν χρήστη του Twitter πως η δικηγόρος του προβαίνει ήδη στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

“Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;” έγραψε αρχικά στο twitter του, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε έναν χρήστη: “Πράττει ήδη η δικηγόρος μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα