My Style Rocks: “Είσαι πολύ γυμνή, σαν αποτυχημένο χανουμάκι τις απόκριες”

My Style Rocks: “Είσαι πολύ γυμνή, σαν αποτυχημένο χανουμάκι τις απόκριες”
My Style Rocks Glomex

Η κριτική της Έλενας Χριστοπούλου στην εμφάνιση της Γεωργίας Σιακαβάρα στο Gala του My Style Rocks. Ποια αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με θέμα το “Κόκκινο Χαλί” είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Gala του My Style Rocks

Το “Κόκκινο Χαλί” στρώθηκε και υποδέχτηκε έντεκα “κινηματογραφικές” παρουσίες, ενώ η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τη λαμπερή Βάνα Μπάρμπα που ήταν καλεσμένη στη θέση του τέταρτου κριτή. 

Μακριές τουαλέτες και αποκαλυπτικά φορέματα, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ, συνέθεσαν το σκηνικό για μια τέλεια εμφάνιση και τα κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. 

Κάποιες εμφανίσεις ικανοποίησαν τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά, ενώ κάποιες δεν άρεσαν καθόλου, όπως της Γεωργίας Σιακαβάρα.

Η Έλενα Χριστοπούλου της έκανε σκληρή κριτική για την εμφάνισή της, λέγοντάς της: “Δεν περίμενα να σε δω ντυμένη έτσι σήμερα. Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω. Καταρχήν, είναι πολύ άβολο αυτό που βλέπω γιατί είσαι πάρα γυμνή! Όχι γυμνή συντηρητικά, δεν το λέω από συντηρητισμό, είσαι πολύ γυμνή! Κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι. Είτε κάτω από τη σκηνή είτε πάνω στη σκηνή είτε ως θεατής, δεν μπορώ να το τοποθετήσω πουθενά αυτό το λουκ. Δηλαδή, μπορώ να το τοποθετήσω μόνο σαν να έχεις ντυθεί αποτυχημένα χανουμάκι. Δηλαδή απόκριες! Στο λέω με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό. Η περούκα είναι πλαστική και όλο πάρα πολύ. Για μένα δεν είναι κιτς αυτό, γιατί το κιτς το ορίτζιναλ το εκτιμώ βαθιά, το κιτς είναι άποψη”.

Εν τέλει, η Γεωργία Σιακαβάρα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα