My Style Rocks: “Μου φωνάζετε! Δεν το δέχομαι”, είπε η Καζαριάν και έφυγε κλαίγοντας

My Style Rocks: “Μου φωνάζετε! Δεν το δέχομαι”, είπε η Καζαριάν και έφυγε κλαίγοντας

Ένταση ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Μαρία Καζαριάν στο My Style Rocks. Τα λόγια που αντάλλαξαν, η αποχώρησή της από το πλατό και τα κλάματα στα καμαρίνια.

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μαρία Καζαριάν στο επεισόδιο της Πέμπτης του My Style Rocks, του ριάλιτι μόδας που επέστρεψε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά

Συγκεκριμένα, η Καζαριάν είπε πως το κόνσεπτ του ντυσίματός της ήταν για έξοδο για brunch και τότε ο Κουδουνάρης ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της κριτικής του να της κάνει διάφορες ερωτήσεις. Στις ερωτήσεις η παίκτρια δεν απαντούσε ή δεν ήξερε να απαντήσει, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

“Για το κόνσεπτ σου μιλάω, σε ρωτάω γιατί είπες ότι πας για brunch. Τι είναι το brunch, δεν ξέρεις. Πας με την αδελφή σου, τι φοράει, δεν ξέρεις! Τι ώρα είναι, δεν ξέρεις! Ποιο μαγαζί είναι, δεν ξέρεις! Τι πας να κάνεις, δεν ξέρεις! Ε τι ξέρεις; Μούγγα στη στρούγγα”, δήλωσε με έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης. 

Η Μαρία Καζαριάν από την άλλη, ταράχτηκε με τον τρόπο του κριτή και του απάντησε ως εξής: “Δεν απαντάω, εντάξει. Μα με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείτε. Τι να πω; Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς. Ηρεμήστε λίγο γιατί μου βγάζετε αρνητική ενέργεια”.

Ο λεκτικός καβγάς τους συνεχίστηκε, με την παίκτρια να απευθύνεται στον σχεδιαστή, λέγοντάς του πως είναι ένα παιχνίδι και είναι ένας κριτής, οπότε δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις, ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: “Υπάρχει και τρόπος, σας παρακαλώ. Δεν φωνάζουμε, είμαστε στην τηλεόραση νομίζω. Εγώ δεν δέχομαι να μου φωνάζουν. Δεν μου έχει φωνάξει κανείς”.

Στο σημείο εκείνο, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ακούγοντας τα λόγια της Μαρίας Καζαριάν, της έδειξε την πόρτα της εξόδου. Η παίκτρια είπε “ευχαριστώ” και βουρκωμένη προχώρησε προς την έξοδο, ενώ προβλήθηκαν πλάνα που την έδειχναν να σκουπίζει τα δάκρυά της στα καμαρίνια του πλατό του My Style Rocks. 

Πάντως, ύστερα από λίγο, η παίκτρια επέστρεψε στο πλατό σαν να μην συμβαίνει τίποτα και άκουσε όλες τις κριτικές ήρεμα, χωρίς να σχολιάσει τίποτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα