Netflix-“Too Hot to Handle”: Το καυτό ριάλιτι που τρέλανε τους Έλληνες και τα ζευγάρια που ξεχώρισαν

Netflix-“Too Hot to Handle”: Το καυτό ριάλιτι που τρέλανε τους Έλληνες και τα ζευγάρια που ξεχώρισαν
Too Hot To Handle Netflx

Το νέο "καυτό" ριάλιτι του Netflix βρέθηκε πρώτο στο ελληνικό Top 10. Γιατί τους έχει κάνει όλους να παραμιλούν. Ποια ζευγάρια τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Το “Too Hot to Handle” είναι το νέο “καυτό” ριάλιτι του Netflix, το οποίο έκανε πρεμιέρα εν μέσω καραντίνας στις 17 Απριλίου, καταφέρνοντας να λάβει την πρώτη θέση του ελληνικού Top 10.

Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι είναι 10 εντυπωσιακοί και ελκυστικοί άνθρωποι (5 άντρες και 5 γυναίκες), από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απομονώνονται σε ένα παραθαλάσσιο εξωτικό θέρετρο.

Το έπαθλο είναι 100.000 δολάρια, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να τηρήσουν τους βασικούς κανόνες, που ορίζουν πως δεν θα πρέπει να φιληθούν, να έχουν πονηρή σωματική επαφή, να αυνανιστούν και να κάνουν σεξ.

Οι οδηγίες του παιχνιδιού φτάνουν στους διαγωνιζόμενους από ένα ρομπότ εν ονόματι Lana και οι παίκτες προσπαθούν να μην παραβούν τους κανόνες, αλλά φαίνεται πως τους είναι αρκετά δύσκολο.

Ήδη από τα πρώτα επεισόδια του σέξι ριάλιτι του Netflix έχουν ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια, τα οποία έχουν έρθει κοντά και φαίνονται πολλά υποσχόμενα και είναι τα εξής:

Harry και Francesca

Harry και Francesca Netflix

Sharron και Rhonda

Sharron και Rhonda Netflix

David και Lydia

David και Lydia Netflix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα