Ο Χιού Χέφνερ κάνει planking

Ο Χιού Χέφνερ κάνει planking
© TWITTER/@ANNASOPHIAB

Ο Χιού Χέφνερ συμβαδίζει με τη μόδα της εποχής. Ανέβασε στο Twitter φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει planking στην τραπεζαρία της έπαυλής του (Pic)

Ο 85χρονος Χιού Χέφνερ, εκδότης του διάσημου ανδρικού περιοδικού Playboy, δεν το βάζει κάτω, παρά την ηλικία του.

Αποφασισμένος να συμβαδίσει με τις τελευταίες τρέλες που είναι της μόδας, κάνει planking στη διάσημη έπαυλή του στο Λος Άντζελες,  με τη ''βοήθεια'' των νέων του κοριτσιών.

Ντυμένος με μαύρες πιτζάμες, τοποθέτησε το σώμα του σε ευθεία στάση στην τραπεζαρία του και έβγαλε μία φωτογραφία, την οποία η φίλη του Anna Sophia Berglund, ανέβασε στο διαδίκτυο, με το σχόλιο, ''Κάνει και ο Χεφ planking''.

Ο Χιού Χέφνερ κάνει planking
© TWITTER/ANNASOPHIAB

Με τέτοιους τρόπους κρατά το ενδιαφέρον των νεαρών κοριτσιών που μένουν μαζί του, στην Playboy Mansion. Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά του Crystal Harris, 25 ετών, δείχνει να επανέρχεται πλήρως στις παλιές του εργένικες συνήθειες.

Πόζαρε με ευχαρίστηση, πίσω από τα κορίτσια του, τα οποία με τη σειρά τους έκαναν κι αυτά planking μαζί του.

''Έχω συνηθίσει τις πιο ασυνήθιστες τοποθεσίες και ανησύχησα για λίγο, όταν είδα τον Χεφ ξαπλωμένο έτσι'' σχολιάζει κάποιος στο Twitter.

Για άλλη μια φορά, ο Χέφνερ αποδεικνύεται πολύ έξυπνος, καθώς ανακαλύπτει πάντα τρόπους να τραβά καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, εδώ και δεκαετίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα δευτερόλεπτα που εξόργισαν τον Χέφνερ

Θανατηφόρο χόμπι

SHARE:

24Media Network