Ο Μακ Πάππας είναι ο φανατικότερος υποστηρικτής του Προέδρου Τραμπ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μακ Πάππας είναι ο φανατικότερος υποστηρικτής του Προέδρου Τραμπ
H αλήθεια για τις αμερικανικές εκλογές από τον ομογενή της καρδιάς μας, Μακ Πάπας. NEWS 24/7

Ο ομογενής-ιδέα, ο μύθος της Αστόρια, Μακ Πάπας, έρχεται αποκλειστικά στο News 24/7, λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές για να πετσοκόψει τα πλάνα των Επικυρίαρχων, που επιβουλεύονται τον πρόεδρο Τραμπ και να αποκαλύψει γιατί το πλύσιμο των δοντιών σκοτώνει το Θεό. Η αλήθεια είναι εδώ μέσα.

Στις 3 Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου. Αυτό που δεν θα γνωρίζουμε είναι η αλήθεια που μας κρύβουν οι Επικυρίαρχοι και τα πληρωμένα media.

Πλήθος αναλύσεων έχουν πλημμυρίσει τους κολοσσούς της ενημέρωσης, στον πλανήτη, χαρτογραφώντας την επόμενη ημέρα της υπερδύναμης στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Αναφέρθηκαν στις πτωτικές τάσεις της αμερικανικής παντοδυναμίας, στην τσιμπημένη ηλικία των προεδρικών υποψηφίων, στο όργιο παραπληροφόρησης και fake news, που κατέκλυσαν τα social media και στο τοξικό προεκλογικό κλίμα εντός των ΗΠΑ, όμως κανείς δεν τόλμησε να αποκαλύψει το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών.

Κανείς δεν τόλμησε να μιλήσει για την ελίτ που αντιμάχεται τον πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, τους προδότες του «βαθέως κράτους» που συνωμοτούν εναντίον του και έχουν βαλθεί να τον εξοντώσουν πολιτικά. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τους παιδόφιλους που λατρεύουν τον Σατανά και λειτουργούν ως ένα παγκόσμιο δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Κανείς δεν μίλησε για το αδενόχρωμα και το σκοτεινό μέλλον που μας περιμένει.

Για την ακρίβεια σχεδόν κανείς… Το News 24/7 αυτή την Κυριακή φιλοξενεί, έναν άνθρωπο που παίζει στα δάχτυλα την αμερικανική πραγματικότητα, σκαμπάζει όσο λίγοι από γεωπολιτική, αλλά κυρίως δεν διστάζει να αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα για το «βαθύ κράτος» του Χόλιγουντ και των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι δεν θα ησυχάσουν αν δεν «τελειώσουν» το μόνο άνθρωπο που στέκεται εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Ο ομογενής-ιδέα, ο μύθος της Αστόρια, Μακ Πάπας, φωτίζει σε μια συνέντευξη-ποταμό τα σχέδια τους και αποκαλύπτει χωρίς φόβο και πάθος γιατί δεν πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας.

*Η παρούσα συνέντευξη είναι προϊόν σάτιρας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα