Πάνος Ιωαννίδης: “Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω στο Άγιο Όρος”

Πάνος Ιωαννίδης: “Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω στο Άγιο Όρος”
O Πάνος Ιωαννίδης

Ο γνωστός σεφ μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με το Θεό, για το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και για τις συζητήσεις γύρω από το MasterChef 5

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και στο κανάλι του Open μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με το Θεό, για το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και για τις συζητήσεις γύρω από το MasterChef 5.

Σχετικά με το διαζύγιο των γονιών του ο γνωστός σεφ δήλωσε: “Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μαμά είχαμε άλλη σχέση. Είμαστε δεμένη οικογένεια, παρά το διαζύγιο των γονιών μου. Όταν “χάνεις” έναν γονιό δεν το ξεπερνάς. Εγώ εν μέρει πήρα το ρόλο του μπαμπά, όσον αφορά τη αδερφή μου”.

Ενώ για τη σχέση του με το Θεό εξομολογήθηκε: “Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω όταν μπορώ στο Άγιο Όρος, μου αρέσει αυτό”.

Τέλος, σχετικά με το αν θα υπάρξει 5ο Masterchef και για το αν ο ίδιος θα συμμετέχει σε αυτό δήλωσε: “Το MasterChef είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ωραία μαγειρική, αξιόλογους καλεσμένους. Το ριάλιτι υπάρχει και μέσα στις κουζίνες. Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα στην καραντίνα, τώρα έκατσα να δω επεισόδια. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και μάλλον πάμε και για το 5ο”, τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα