Οι Paradise Lost στην Αθήνα

Οι Paradise Lost στην Αθήνα

Οι Paradise Lost, εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά στην Αθήνα, σε μια sold out συναυλία στο Fuzz Club. Οι γερόλυκοι δικαίωσαν τις προσδοκίες

Κανονικά, η παρακολούθηση μιας ακόμα συναυλίας των Paradise Lost στην Αθήνα, μετά από τόσες και τόσες φορές θα έμοιαζε άλλη μια βόλτα στο πάρκο. 

Όμως... :   Έπαιξαν όλο το Draconian Times κρατώντας τη σειρά των τραγουδιών αλώβητη. Εντάξει,  το ξέραμε αυτό ρε μάστορα θα αντέτεινε κάποιος. Και πάλι, η αίσθηση του να ακούς κομμάτια όπως το "Shadowkings" ή το  "Shades of God" είναι καινούρια και πολύ  ευπρόσδεκτη.

Η δεύτερη μέρα της περιοδείας, αρχίσαν από τη χώρα μας μην το ξεχνάμε, ήταν sold-out. Οπότε το metal κοινό της πόλης... ανταποκρίθηκε, το έχουμε επαινέσει  πολλάκις οπότε σταματάμε κάπου εδώ.

Η συναυλία διήρκεσε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά με κάποια μικρά προβλήματα στον ήχο αρχικά που αργότερα ξεπεράστηκαν. Το Draconian Times έρεε στα αυτιά μας πολύ όμορφα και στα 2 encore τους, οι Paradise Lost έκαναν κάποιες αλλαγές-προσθήκες sto set τους σε σχέση με την Παρασκευή. Έπαιξαν το "Mystify" (η Depeche-ιά της βραδιάς) λοιπόν και τα "The Enemy" και "Embers fire"  (θεικό..!!).

Εν τέλει, νομίζω ότι όλοι αποχωρήσαμε από το Fuzz εν αρκετή ευφορία για τους γερόλυκους goth-metallers.

(Κείμενο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική
SHARE:

24Media Network