Ράδιο Αρβύλα κάθε εβδομάδα, τέλος

default image

Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην τελευταία εκπομπή για τη χρονιά, αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής από το νέο έτος. Γιατί η εκπομπή θα πάψει να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση;

Στοιχηματίζουμε πως η ανακοίνωση των ” Ράδιο Αρβύλα” θα έφερε πολλά σκυθρωπά πρόσωπα, στους υπευθύνους της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Η πιο επιτυχημένη τους τηλεοπτική πρόταση, από πλευράς τηλεθέασης, που χαρίζει στον σταθμό τηλεθεάσεις άνω του 40% κάθε Δευτέρα βράδυ, θα πάψει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα.

Για την ακρίβεια, όπως ανακοίνωσε στο κλείσιμο της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης, η σατιρική εκπομπή θα βγαίνει μία με δύο φορές το μήνα (πάλι Δευτέρα) και όποτε η ομάδα κρίνει πως είναι έτοιμη. “Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει” σημείωσε.

“Είχαμε πάρει μια απόφαση, ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο” είπε ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της αποφώνησης για την τελευταία εκπομπή του 2016.

Ο Κανάκης έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση δεν έχει να κάνει με τον τηλεοπτικό σταθμό που τους φιλοξενεί. “Ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβύλα θα ήταν χαρά του. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα” σημείωσε.

Ο Σαλονικιός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έχει δείξει στην εκπομπή του και τόνισε πως “μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα”. Άλλωστε όπως είπε, στόχος είναι να κρατηθεί ο πήχης ψηλά και ως εκ τούτου, χρειάζεται χρόνος για να βγαίνουν οι εκπομπές όπως πρέπει.

Το Facebook στα αρχαία

Σε άλλα νέα, η εκπομπή έδωσε και εχθές ρεσιτάλ γέλιου με το νο. 1 της να αφορά στην εισαγωγή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το facebook. Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα