Σκορσέζε σε Μπονγκ Τζουν-χο: "Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη ταινία σου"

Μπονγκ Τζουν-χο
Μπονγκ Τζουν-χο JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Η συγχαρητήρια επιστολή του Μάρτιν Σκορσέζε έδωσε χαρά στον Μπονγκ Τζουν-χο, ενώ αποκάλυψε ότι έχει αναπτύξει δύο ιδέες οι οποίες αναμένεται να υλοποιηθούν.

Μπορεί να σάρωσε τα βραβεία ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-χο με τα «Παράσιτα» του, αυτό όμως που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο ήταν μία συγχαρητήρια επιστολή που έλαβε από τον Μάρτιν Σκορσέζε.

Στην επιστολή, όπως είπε ο Μπονγκ, ο Σκορσέζε τον προέτρεψε να κάνει ένα διάλειμμα, να ξεκουραστεί και στη συνέχεια να επιστρέψει στη δουλειά.

ADVERTISING

«Μόλις διάβασα την επιστολή του ένιωσα μεγάλη τιμή», δήλωσε ο Μπονγκ σύμφωνα με το Hollywood Reporter. «Είπε ότι έκανα καλή δουλειά και έπρεπε να ξεκουραστώ, αλλά μόνο για λίγο, επειδή αυτός και όλοι οι άλλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη ταινία μου», πρόσθεσε.

Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με την επιστολή και ήταν ιδιαίτερα φειδωλός αναφορικά με τα επόμενα σχέδιά του. Πάντως είπε ότι στα πλάνα του έχει δύο ιδέες που θα προχωρήσει την παραγωγή τους. «Έχω αναπτύξει δύο ιδέες εδώ και πολύ καιρό. Είχαν ξεκινήσει πριν τα "Παράσιτα" κερδίσουν τα Όσκαρ. Θα τις υλοποιήσω με τον ίδιο τρόπο που έκανα τις προηγούμενες μου ταινίες», ανέφερε σύμφωνα με το Variety.

Ο Μπογκ εργάζεται επίσης για την προσαρμογή των «Παρασίτων» σε μίνι σειρά για το HBO. Όπως είπε θα είναι μία σειρά πέντε με έξι επεισοδίων και ότι θα πάρει χρόνο μέχρι να υλοποιηθεί.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παράσιτα
SHARE:

24Media Network