Σκοτωμός στο GNTM 4: “Βούλωνε και μάθε να ακούς”

Σκοτωμός στο GNTM 4: “Βούλωνε και μάθε να ακούς”
Μεγάλη ένταση στο GNTM 4 glomex

Από το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 δεν έλειψαν οι τσακωμοί, με αρκετούς παίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 4, οι παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων ταξίδεψαν μέχρι τη Λίμνη Δόξα, όπου έκαναν κάμπινγκ. Τα μοντέλα κλήθηκαν να στήσουν τις σκηνές τους και να χρησιμοποιήσουν όλα τα απαραίτητα κατασκηνωτικά εργαλεία, ενώ έπειτα φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια στη φύση.

Στη συνέχεια, τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, η οποία έγινε μέσα στη λίμνη. Συγκεκριμένα, έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο με ρομαντισμό και αισθησιασμό, ενώ οι κινήσεις τους έπρεπε να είναι πολύ φυσικές και οι πόζες τους πολλές και διαφορετικές.

GNTM 4: Η δοκιμασία στη Λίμνη Δόξα

GNTM 4: Ποια από τα μοντέλα ξέρουν να στήνουν σκηνές;

GNTM 4: Μια άγρια κόντρα στο σπίτι

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν και οι καβγάδες, καθώς ο Ντίνος, ο Κωνσταντίνος και η Κυβέλη ήρθαν αντιμέτωποι. Πολλοί κατηγόρησαν την Κυβέλη πως “βάζει λόγια” στον Ντίνο, ωστόσο, η ίδια θεώρησε πως την “πολεμούν” επειδή τα πηγαίνει καλά στον διαγωνισμό.

Καθώς ο Ντίνος έχει απομακρυνθεί από τους περισσότερους, πήγε στην παρέα του Κωνσταντίνου και του Στυλιανού και τους είπε πως ήταν έτοιμος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Αρχικά κατηγόρησε την παρέα πως του έκανε body shaming και τον ειρωνευόταν για το σώμα του, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν και να θεωρούν πως η Κυβέλη του έβαλε λόγια.

Τα αίματα άναψαν κι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Εκτός εαυτού βγήκε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε με επιθετικό τρόπο στο Ντίνο:

“Θα ειρωνεύεσαι πολύ ακόμα; Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα”.

Μετά τον τσακωμό, ο Κωνσταντίνος κι ο Στυλιανός αποχώρησαν από την συζήτηση γιατί θεώρησαν πως όλο αυτό το έκανε μπροστά στις κάμερες για να πάρει προβολή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα