Σταμάτης Φασουλής: Οι εθισμοί, η ψυχανάλυση η κακή σχέση με τον πατέρα του

Σταμάτης Φασουλής: Οι εθισμοί, η ψυχανάλυση η κακή σχέση με τον πατέρα του
Σταμάτης Φασουλής

"Για 10 χρόνια έπινα πάρα πολύ χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω", δήλωσε αφοπλιστικά ο Σταμάτης Φασουλής

O Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο δημοφιλής ηθοποιός και κριτής του J2US μεταξύ άλλων μίλησε για το τζόγο, τον εθισμό του στο ποτό, αλλά και για την κακή σχέση με τον πατέρα του.

Για τους εθισμούς του στα χαρτιά και το ποτό είπε: “Για 15 χρόνια έπαιζα πόκα κάθε μέρα, αλλά στα μακρινά χρόνια.. Την πόκα τη σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό.. Για 10 χρόνια έπινα πάρα πολύ, χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω”.

Συνεχίζοντας, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ψυχανάλυση γιατί δεν ένιωθε άνετα.

“Σηκώθηκα και έφυγα απ’ την ψυχανάλυση. Μου είπε πράγματα πολύ ωραία αλλά από την άλλη μεριά δεν αισθανόμουν πολύ ωραία. Μου φαινόταν κάπου αστείο. Ήταν ένας ξένος άνθρωπος και του έλεγα για τα δικά μου. Δεν με παρατάς λέω εγώ; Ύστερα έγινε ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Με την τρίτη συνεδρία άρχισε να μου εξηγεί τα πράγματα, βέβαια έπεσε διάνα. Αλλά λέω τι αναλυτής είναι. Άσε με χριστιανέ μου να μιλήσω εγώ να τα ξεράσω όλα”, δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Τέλος, μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, η οποία, όπως τόνισε, τον επηρέασε τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

“Όταν πέθανε ο πατέρας μου είχα δύο παραστάσεις. Το μπαλκόνι του σπιτιού μας έβλεπε το ‘Σμαρούλα’. Και με άκουγε η μητέρα μου να γελάω, ενώ ο πατέρας μου ήταν νεκρός. Στο τέλος κάθε παράστασης η μητέρα μου με ρωτούσε αν μπορεί να έρθει να μου πει καληνύχτα. Ζητούσε την άδεια. Σαν να είχε καταλάβει τι μου είχε κάνει. Συμφιλιώθηκα αργότερα με τον πατέρα μου στον έναν χρόνο αφότου έφυγε”, κατέληξε ο ηθοποιός.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα