Στην υγειά μας: Το twitter τρελάθηκε με τον Ρουβά και την αλυσίδα του Γαβαλά

Στην υγειά μας: Το twitter τρελάθηκε με τον Ρουβά και την αλυσίδα του Γαβαλά
Λάκης Γαβαλάς στο "Στην Υγειά Μας" Youtube

Το βράδυ του Σαββάτου το twitter θυμήθηκε τις θρυλικές σκηνές με τον Κατακουζηνό από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την αλυσίδα του Λάκη Γαβαλά.

Αφιέρωμα στον γνωστό τραγουδοποιό Στέλιο Ρόκκο είχε το βράδυ του Σαββάτου η εκπομπή “Στην υγειά μας βρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου. 

Στο πλατό της αγαπημένης εκπομπής βρέθηκαν καλεσμένοι, πέρα από το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, διάφοροι μουσικοί και τραγουδιστές, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Κώστας Χατζής, η Πάολα, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Τόσο ο Στέλιος Ρόκκος, όσο και πολλοί από τους καλεσμένους, ανέβηκαν στη σκηνή του “Στην υγειά μας” και τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια του καλλιτέχνη, αλλά και τραγούδια που του αρέσουν, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα. 

Ο Σάκης Ρουβάς αποτέλεσε ένα από πιο σχολιασμένα πρόσωπα της εκπομπής στο twitter το βράδυ του Σαββάτου, με πολλούς να θυμούνται τις θρυλικές σκηνές με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Στην εκπομπή, ωστόσο, ήταν προσκεκλημένοι και άνθρωποι της σόουμπιζ, με έναν από αυτούς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα και να τραβά όλα τα βλέμματα επάνω του. Δεν ήταν άλλος από τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά!

Ο Λάκης Γαβαλάς, που πάντοτε εντυπωσιάζει – θετικά ή αρνητικά – με τις εμφανίσεις του και τις στιλιστικές του επιλογές, έγινε για άλλη μια φορά αντικείμενο σχολιασμού στο twitter, με το αξεσουάρ στον λαιμό του να συζητιέται έντονα.

Ο σχεδιαστής επέλεξε να φορέσει ένα πολύ μεγάλο κολιέ, που ήταν αλυσίδα, σαν κι εκείνες των πλοίων και οι τουιτεράδες, φυσικά, έκαναν τα δικά τους. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Γαβαλάς χόρεψε και ζειμπέκικο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version