Το Super Bowl λογοκρίνει on stage τον ράπερ Travis Scott

Το Super Bowl λογοκρίνει on stage τον ράπερ Travis Scott
Adam Levine και Travis Scott στο Super Bowl AP

Το διαρκές "κόψιμο" του ήχου στους στίχους του και το συνεχές "μπιπ" που κάλυπτε τα τραγούδια του, φαίνεται πως "αμαύρωσαν" την εμφάνιση του Travis Scott στο Super Bowl.

Ο δημοφιλής ράπερ και πατέρας του παιδιού της Kylie Jenner, Travis Scott, έκανε ένα εντυπωσιακό performance στο φετινό Super Bowl, όπου μοιράστηκε τη σκηνή με τον Adam Levine των Maroon 5.

Η πολύ καλή σκηνική του παρουσία και οι φλεγόμενες μπάλες που τη συνόδευσαν, όμως, δεν ήταν απογείωσαν το show. Η εμφάνισή του “αμαυρώθηκε” από την εκτεταμένη λογοκρισία του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού CBS.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του show του στο ημίχρονο του παιχνιδιού, όσοι παρακολουθούσαν τη συναυλία του από την τηλεόραση, πρόσεξαν το διαρκές “κόψιμο” του ήχου στους στίχους του και ένα συνεχές “μπιπ” να καλύπτει τα τραγούδια του.

Αρχικά, πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν πως πρόκειται για τεχνικά προβλήματα, αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε πως ο ήχος κοβόταν σκόπιμα από τον CBS, λογοκρίνοντας τους στίχους του Travis Scott.

Οι θεατές σχολίασαν έντονα το γεγονός στα social media, εκφράζοντας την άποψη πως κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζουν από πριν τους στίχους των τραγουδιών του, ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

Επίσης, πολλοί ήταν οι θεατές/χρήστες που αναρωτήθηκαν εύλογα τους λόγους που κάλεσαν τον Travis Scott στο show, από τη στιγμή που δεν ενέκριναν τη φύση του υλικού του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα