Survivor: Στην Αθήνα Γκότσης και Πιλίδης – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Survivor: Στην Αθήνα Γκότσης και Πιλίδης – Αποκλειστικές φωτογραφίες
Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης skai tv

Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την απομάκρυνσή τους από το Survivor All Star. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των δύο παικτών στο Ελ. Βενιζέλος.

Στην Αθήνα έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή τους από το Survivor.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, μιας και οι παίκτες προχώρησαν σε σοβαρές παραβιάσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, γι’ αυτό και απομακρύνθηκαν από αυτό.

Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor, είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, σε χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας” αποκαλύφθηκαν σχετικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πιλίδης έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα, ενώ κάποιος δικός του άνθρωπος έστειλε 300 δολάρια σε έναν ντόπιο. Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, έγινε λόγος για μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ άλλων τροφίμων αναγράφονταν “καπνικά προϊόντα” και “αναψυκτικά”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιωρίκας Πιλίδης το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα. Τόνισε, μάλιστα, πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.

Τα stories Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη στο αεροπλάνο

Σε stories που ανήρτησε στο Instagram, ο Ηλίας Γκότσης ήταν μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή τους και έκαναν χιούμορ, ενώ φάνηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, οι δύο παίκτες έφτασαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος περίπου στις 5:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δυο τους προσπάθησαν να αποφύγουν τις κάμερες και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο των VIP, ενώ φάνηκαν ιδιαιτέρως σκυθρωποί και ταλαιπωρημένοι.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη των δύο παικτών

news 24/7

news 24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα