Τα Φιλαράκια: Φωτογραφία – έκπληξη από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου

Τα Φιλαράκια: Φωτογραφία – έκπληξη από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου
Τα Φιλαράκια Instagram / @friends

Αδημοσίευτη φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα της εμβληματικής σειράς "Τα Φιλαράκια", ανήρτησε η Κόρτνεϊ Κοξ. Όλοι οι πρωταγωνιστές στο τελευταίο τους δείπνο.

Μια φωτογραφία – έκπληξη από την εποχή της δημοφιλούς σειράς “Τα Φιλαράκια” (Friends) ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του έργου, Κόρτνεϊ Φοξ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε χθες, 23 Ιανουαρίου, φωτογραφία από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου των “Firends”, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, ενθουσιάζοντας τους φανς της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς και τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Στο καρέ απεικονίζονται οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς, Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), να κάθονται χαλαρά γύρω από ένα τραπέζι και να τρώνε όλοι μαζί. Η Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε, επίσης, μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το σενάριο από το τελευταίο τους γύρισμα.

Συνόδευσε τις φωτογραφίες της ανάρτησης με τη λεζάντα: “Το τελευταίο μας δείπνο, πριν γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο, στις 23 Ιανουαρίου του 2004”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα