Τα Φιλαράκια: Οι πρώτες και οι τελευταίες ατάκες των χαρακτήρων

Τα Φιλαράκια: Οι πρώτες και οι τελευταίες ατάκες των χαρακτήρων
Τα Φιλαράκια Instagram (_schwim)

Φέτος η πιο διάσημη παρέα, τα Φιλαράκια, κλείνει 25 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Το Netflix έφτιαξε ένα βιντεάκι με τις πρώτες και τελευταίες ατάκες των πρωταγωνιστών. Απολαύστε το!

Η φετινή χρονιά είναι επετειακή για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που κυκλοφόρησαν ποτέ.

Ο λόγος για τα Φιλαράκια που φέτος γιορτάζουν 25 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας (236 επεισόδια), αφού στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο αμερικανικό κανάλι NBC.

Το Netflix, το οποίο αναμεταδίδει – προς το παρόν- τη σειρά, αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε πως στο τέλος της χρονιάς το show φεύγει και μετακομίζει στη νέα streaming πλατφόρμα HBO Max της Warner Media, έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο προβάλλονται οι πρώτες και οι τελευταίες ατάκες του κάθε χαρακτήρα της παρέας.

Για όσους δεν γνωρίζουν:

  • Η αρχική ιδέα για τον τίτλο ήταν “Insomnia Cafe”, αργότερα ο τίτλος έγινε “Friends like us” για να οριστικοποιηθεί τελικά το “Friends”.
  • Η Έλεν ντε Τζένερις ήταν η πρώτη επιλογή των δημιουργών για τον ρόλο της Φοίβη, ωστόσο η ίδια τον απέρριψε.
  • Ο Ρος (Ντέιβιντ Σουίμερ) ήταν ο μόνος πρωταγωνιστής που είχε τον ρόλο “στο τσεπάκι”, αφού οι δημιουργοί έγραψαν το ρόλο πάνω του.
  • Ζητήθηκε από την Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) να χάσει τουλάχιστον 15 κιλά πριν αναλάβει τον ρόλο.
  • Για τον ρόλο του Τζόι, είχε περάσει δύο φορές δοκιμαστικό ο ηθοποιός Χανκ Αζάρια, που τελικά έπαιξε τον ρόλο του Ντέιβιντ, του επιστήμονα που ερωτεύεται η Φοίβη.
  • Ο Τσάντλερ, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο ήταν ομοφυλόφιλος.
  • Το διάσημο πια τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους αρχής όλες τις σεζόν, ηχογραφήθηκε επί τούτου για τη σειρά.  
  • Η Μόνικα (Κόρτνει Κοξ), αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο της Ρέιτσελ, αλλά η ηθοποιός πίστευε ότι η Μόνικα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας. Έτσι διεκδίκησε τον ρόλο και τον κέρδισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα