Τα “Παράσιτα” γίνονται σειρά με πρωταγωνίστρια την Tilda Swinton

Τα “Παράσιτα” γίνονται σειρά με πρωταγωνίστρια την Tilda Swinton
Tilda Swinton και Bong Joon Ho AP

Η τηλεοπτική διασκευή της φετινής καλύτερης ταινίας των Oscars ετοιμάζεται από το Αμερικανικό κανάλι HBO και η Tilda Swinton θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μίνι σειρά του HBO που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποτελείται από 6 επεισόδια, φαίνεται ότι θα έχει για πρωταγωνίστρια την Tilda Swinton, με την οποία ο Bong Joon-Ho έχει συνεργαστεί ξανά το 2013, στη δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας «Snowpiercer», αλλά και το 2017, στην περιπέτεια «Okja».

Ως πρωταγωνιστή θα έχει τον Mark Ruffalo, ενώ η παραγωγή της σειράς θα μοιραστεί μεταξύ των Bong Joon Ho και Αdam Mckay

Παρότι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμη, πολλοί ανησυχούν ότι τα “αμερικανικά” Παράσιτα δε θα χρησιμοποιήσουν Νοτιοκορεάτες.

Χρήστης σχολίασε στο Twitter: «Δεν νομίζω ότι πρέπει τα Παράσιτα να αποκτήσουν αμερικανική εκδοχή για την τηλεόραση και σίγουρα όχι με δύο λευκές οικογένειες».

Ένας κριτικός του Hollywood Reporter, μετά τη νίκη της ταινίας στα Όσκαρ, διατύπωσε την ελπίδα του πως το γεγονός ότι το φιλμ κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας «σημαίνει ότι θα ξαναπαιχτεί παντού και το HBO θα ακυρώσει την άθλια παραγωγή αυτής της εκδοχής του Adam McKay».

Κέρδισαν Βραβεία? Κέρδισαν μία θέση στη Nova. Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version