Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05/12/11)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Το ξέσπασμα του Μιχ. Χρυσοχοΐδη κατά του Γ. Παπανδρέου και οι εσωτερικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Ο Γιώργος κι εμείς καταστρέψαμε τη χώρα" τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρεται στην "ομολογία" του Μιχ. Χρυσοχοΐδη, ότι η ΝΔ δεν παρέδωσε "καμένη γη".

ΤΑ ΝΕΑ

"Τραπεζώματα και μαχαιρώματα" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τις διεργασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και το θέμα ηγεσίας στην παράταξη.

Έθνος

"Στα όρια κοινωνικού κραχ η χώρα" είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. Έρευνα σοκ της εφημερίδας για το "οικονομικό δράμα των Ελλήνων".

Ελεύθερος Τύπος

"Έξι φόρους ακινήτων κρύβει η ηλεκτρονική δήλωση Ε9" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. "Ο Βενιζέλος καλεί τους ιδιοκτήτες να ξαναδηλώσουν την περιουσία τους", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αδέσμευτος Τύπος

"Να μας αδειάσει τώρα τη γωνιά ο Γ. Παπανδρεόυ", τιτλοφορεί το σημερινό κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για το θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Αυριανή

"Εκτέλεσε τον Γιωργάκη ο Χρυσοχοΐδης"  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.

Espresso

"Ογδόντα παιδιά στα δίχτυα του δασκάλου παιδεραστή", τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου καθηγητή από το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media and Internet
SHARE:

24Media Network