Τέλος ο Shearer από τους Simpsons

Τέλος ο Shearer από τους Simpsons

Η θρυλική φωνή πίσω από τον Mr.Burns και πολλούς άλλους χαρακτήρες της σειράς ''The Simpsons'' φαίνεται να αποχωρεί από τη σειρά

Ο ηθοποιός που κρυβόταν πίσω από τις φωνές των Mr. Burns, Principal Skinner και Ned Flanders, ο Harry Shearer φαίνεται ότι αποχωρεί από τη σειρά ύστερα από 23 χρόνια.

Ο Sheares δημοσίευσε στο Twitter του ένα μήνυμα από τον δικηγόρο του James L.Brooks, εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, το οποίο έλεγε: ''Το σόου θα συνεχιστεί, ο Harry δεν θα είναι μέρος του, του ευχόμαστε τα καλύτερα''. 

Σε δεύτερη δημοσίευση του στο Twitter ανέφερε την επιθυμία του να έχει την ελευθερία να δουλέψει και σε άλλα πρότζεκτ.

Η σειρά ''The Simpsons'' θα συνεχιστεί και του χρόνου φτάνοντας την 27η σεζόν της και ενώ αρκετοί ηθοποιοί ανανέωσαν τα συμβόλαια τους ο Harry Shearer δεν έχει υπογράψει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν τέσσερα χρόνια, το 2011, ο Shearer ήταν ο επικεφαλής μιας ομάδας ηθοποιών της σειράς που έκαναν διαπραγματεύσεις δημοσίως σχετικά με αύξηση του μισθού τους. Τελικά κατέληξαν να έχουν περικοπές και να μην κερδίσουν τίποτα από όσα ο Harry είχε υπερασπιστεί παθιασμένα σε άρθρο του.

Μένει να δούμε αν όντως μια από τις πιο θρυλικές φωνές της σειράς θα εγκαταλείψει τελικά την οδό ''Springfield''. Πάντως στο twitter του ο γνωστός ηθοποιός ευχαρίστησε τους φίλους της σειράς για τη στήριξη τους.

(Πηγή: thedailybeast.com)

SHARE:

24Media Network