The Voice: Διασκεύασαν τον ‘ύμνο’ του ΠΑΣΟΚ για τον Μουζουράκη

The Voice: Διασκεύασαν τον ‘ύμνο’ του ΠΑΣΟΚ για τον Μουζουράκη

Οι δύο ροκάδες της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη επεφύλασσαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στον coach, διασκευάζοντας ειδικά για εκείνον το "Καλημέρα ήλιε" του Μάνου Λοΐζου

Μια έκπληξη επφύλλασσε το πρώτο ζευγάρι των battles στο The Voice, για την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, που ετοίμασε ολόκληρη διασκευή, αμέσως μετά την ερμηνεία τους.

“Άκου να δεις, αυτό  που μας έκανες θα το πληρώσεις” δήλωσαν οι Γιάννης Παντελαίος και Μάκης Τσιγάντες αφού ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στη σκηνή, τραγουδώντας στα Battles το “Dream On”. Οι δύο παίκτες του Πάνου Μουζουράκη, που κινούνται σε πιο ροκ μουσικά ακούσματα, πλησίασαν τον coach και σε συνεννοήση με την ορχήστρα άρχησαν να τραγουδούν το γνώριμο τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, “Καλημέρα Ήλιε” με παραλλαγμένος βέβαια τους στίχους.

“Είμαστε δύο, μα με μια φωνή, Καληνύχτα Πάνο Καληνύχτα” τραγούδησαν οι δυο τους προκειμένου να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ο τραγουδιστής θα έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δύο να παραμείνει στο παιχνίδι. “Δηλαδή, αυτό το τραγούδι ήταν για το ΠΑΣΟΚ και εμένα έτσι; Πώς να το πάρω αυτό το σημάδι;” σημείωσε ο coach.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Για την ιστορία το τραγούδι αυτό έγινε κυριολεκτικά ύμνος στο πάλαι ποτέ, παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του δημιουργού του, ζήτησε να πάψει να παιανίζει σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις του κόμματος, συνέπεια της πολιτικής των… μνημονίων.

Πάντως στην πραγματικότητα, ήταν η Έλενα Παπαρίζου που έλυσε τη δύσκολη εξίσωση, καθώς πάτησε το κουμπί του “steal” και έτσι πήρε στην ομάδα της τον Μάκη Τσιγάντε που αποχώρησε από την ομάδα του Μουζουράκη. Με άλλα λόγια, έμειναν και οι δύο ευρηματικοί παίκτες στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα