The Voice: Νικητής ο Δημήτρης Καραγιάννης

The Voice: Νικητής ο Δημήτρης Καραγιάννης
Ο Νικητής του The Voice Δημήτρης Καραγιάννης

Για πρώτη φορά παίκτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά αναδεικνύεται νικητής στο μουσικό talent show. Οι πρώτες δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice.

Στον τελικό διαγωνίστηκαν η Ελπίδα Γαδ, που άνηκε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και ο Δημήτρης Καραγιάννης που ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, μετά από δύο γύρους.

Το κοινό, μετά την ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα φύγει από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal.

Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός ο νικητής.

Οι πρώτες δηλώσεις του:

Όσα προηγήθηκαν:

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχθηκαν τους φιναλίστ στον τελικό, αν και την παράσταση έκλεψε η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη. Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ήταν οι:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης

Πάνος Μουζουράκης: Κώστας Χειλάς

Έλενα Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη

Σάκης Ρουβάς: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης

Σε ντουέτο-έκπληξη και ο Γιώργος Λιανός που ερμήνευσε μαζί με τον Γιάννη Βαρδή ένα νέο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον τίτλο «Εμείς οι δύο», ενώ στη σκηνή ανέβηκαν και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι ερμήνευσαν αγαπημένα τους τραγούδια σε ντουέτα-έκπληξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα