Θου Βου για πάντα

default image

Ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Έμαθαν τι εστί Βέγγος ακόμα κι αυτοί που δεν είχαν ιδέα. Ευχή μας είναι να ξεκινήσουν να χιλιοπαίζονται ξανά οι ταινίες του αυτοδίδακτου ηθοποιού

Αντίο, καλέ μου άνθρωπε
Ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από αυτόν τον κόσμο . Έμαθαν τι εστί Βέγγος ακόμα κι αυτοί που δεν είχαν ι δέα . Ευχή μας είναι να ξεκινήσουν να χιλιοπαίζονται ξανά οι ταινίες του αυτοδίδακτου ηθοποιού. Ωστέ να συνεχίσει να μην υπάρχει Έλληνας που να μην έχει δει Βέγγο στην τηλεόραση.

Champions League
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης για τελευταία φορά φέτος απόψε (21.45, Mega) στον ημιτελικό του CL. Χορταστική προετοιμασία από το Sport24.gr, live του αγώνα με τα δικά σας σχόλια και πλούσιο παρασκήνιο το πρωί της Τετάρτης (4/5) από τους δύο συνεργάτες μας που βρίσκονται στη Βαρκελώνη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal .

The Hobbit
Όποιος θέλει να υποβάλλει μια ερώτηση στον Πίτερ Τζάκσον για την πολυαναμενόμενη ταινία του, μπορεί να το κάνει εδώ .

Κύπρος
Δεν βρήκαν μόνο οι Έλληνες ηθοποιοί τον τηλεοπτικό παράδεισο στην Κύπρο, τώρα έχουμε και τους δημοσιογράφους. Ο ANT1 προχώρησε στο δανεισμό της Μαρίας Χούκλη στον ANT1 Κύπρου για τις επερχόμενες εκλογές και το (κανάλι) Extra Κύπρου προσέλαβε τον Γιώργο Αυτιά. Καλός ή κακός κανείς δεν χάνεται.

Τραγουδάκι
Masterplan .

Βιβλίο
“Aντίο, φως της νιότης” του Χόρχε Σενμπρούν.

Mr.Popper’s Penguins

Οι πινγκουίνοι κλέβουν την παράσταση από τον Τζιμ Κάρεϊ. Μάλλον είχε ανάγκη από χρήματα. Εδώ το τρέιλερ.

Φωτό της ημέρας
Είναι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα