Survivor 2024: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα – Αναλυτικά ποσοστά

Διαβάζεται σε 1'
survivorgreece
Survivor 2024 Instagram@survivorgreece

Δυναμική είσοδο στους πίνακες τηλεθέασης για το πρώτο επεισόδιο του Survivor, το οποίο αναδείχθηκε ο απόλυτος νικητής το βράδυ της Κυρακής.

Μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες αλλά και νέοι χαρακτήρες εισέβαλαν μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής (07/01), οπότε έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος του Survivor.

Η πρεμιέρα τα είχε όλα.

Τους 20 νέους παίκτες να βρέχονται με το “καλημέρα” σας, αφού στην αρχή χρειάστηκε να παλέψουν διεκδικώντας ένα τσακμάκι, για τις βασικές ανάγκες της επιβίωσής τους, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τους Διάσημους να αναδεικνύονται νικητές, αλλά και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Μαχητές κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν η Δώρα Νικολή.

Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη με το τηλεοπτικό κοινό, όπως αποδείχθηκε τελικά από τις μετρήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, να ανυπομονεί για την πρεμιέρα του νέου κύκλου στον ΣΚΑΙ χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης έκανε δυναμική είσοδο αφού στο γενικό σύνολο σημείωσε ποσοστό 27,6% και 24,1% στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 27,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 24,1%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα