Survivor 2024: Νέοι κανόνες στις μονομαχίες – Αυτοί κέρδισαν την πρώτη ασυλία

Διαβάζεται σε 4'
Survivor 2024
Survivor 2024 Facebook/@Survivor Greece

Στην πρεμιέρα του Survivor 2024 έλαβε χώρα ο πρώτος αγώνας ασυλίας της φετινής σεζόν. Ποιοι την κέρδισαν. Οι νέοι κανόνες σε στίβο και μονομαχίες.

Πρεμιέρα έκανε στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (07/01) το Survivor, που επέστρεψε για 7η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες αλλά και νέοι χαρακτήρες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor ήρθαν από απόψε στην οθόνη μας, για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στα ύψη.

Survivor 2024: Εντυπωσιακή έναρξη – Έπεσαν από ελικόπτερο

Στη συνέχεια, οι 20 παίκτες επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερα της παραγωγής. Πέταξαν πάνω από τη θάλασσα, μέχρι που έφτασαν κοντά στο νησί όπου θα κληθούν να επιβιώσουν το επόμενο διάστημα. Οι παίκτες πήδηξαν μέσα στο νερό και στη συνέχεια κολύμπησαν έως ότου να φτάσουν στην στεριά.

Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Λιανού στους 20 παίκτες

Κατά την άφιξή τους στην παραλία, τους καλωσόρισε ο Γιώργος Λιανός, που ανακοίνωσε τους νέους κανόνες, προτού προχωρήσει στις απαραίτητες συστάσεις των ομάδων.

“Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει. Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας.

Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια μονομαχία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη μονομαχία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του. Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια, εσείς ορίζετε την μοίρα σας στο Survivor”.

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι Μαχητές και οι Διάσημοι

Έπειτα, ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τις φετινές ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων.

Survivor 2024: Οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος επάθλου

Οι 20 παίκτες έκαναν κυριολεκτικά την πρώτη τους βουτιά στα βαθιά κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη του παιχνιδιού, με το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Η ομάδα που θα κατάφερνε να συνεργαστεί καλύτερα και να φέρει αποτέλεσμα, θα πήγαινε στην παραλία της έχοντας στα χέρια της το πολυπόθητο… τσακμάκι.

Νικητές του πρώτου στίβου μάχης, που είχε την δική του δυσκολία αφού ήταν υδάτινος, αναδείχθηκαν οι Μαχητές! Έτσι, μπόρεσαν να ζεσταθούν, να στεγνώσουν τα βρεγμένα τους ρούχα και να μαγειρέψουν.

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες σε αγωνίσματα και μονομαχίες

Στη συνέχεια, σειρά είχε ο πρώτος αγώνας ασυλίας του φετινού Survivor! Ωστόσο, από την αρχή, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στις μονομαχίες που θα ακολουθούν.

Όπως είπε:

«Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλια του νησιού από τα οποία θα προκύπτουν τρεις υποψήφιοι. Στο τρίτο συμβούλιο ο MVP θα επιλέγει τον τέταρτο υποψήφιο και αυτοί οι τέσσερις θα πάνε σε μονομαχία και όποιος χάσει αποχωρεί».

«Οι μονομαχίες θα γίνονται πάντα με παίκτες του ίδιου φύλου. Αν έχουν προκύψει άντρες και γυναίκες από τα συμβούλια… Αν είναι δύο άντρες και μία γυναίκα τότε ο MVP θα πρέπει να θέσει υποψήφιο μόνο άνδρα και η γυναίκα που ήταν υποψήφια τη γλιτώνει και στη θέση της θα βγει άνδρας».

«Θα αγωνίζονται τέσσερις παίκτες αυτός που είχε τα καλύτερα στατιστικά θα παίζει με αυτόν που έχει τη λιγότερο καλή απόδοση και θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει τον στόχο με τον οποίο θα θέλει να παίξει» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 2024: Οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας

Οι δύο ομάδες πάλεψαν με νύχια και με δόντια στο πρώτο crash test. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 10-4 υπέρ των Διασήμων στέλνοντας τους αντιπάλους για ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα