Survivor 2024: Άνω κάτω από την πρεμιέρα οι Μαχητές – Η πρώτη υποψηφιότητα

Διαβάζεται σε 4'
Survivor 2024
Survivor 2024 Facebook/@Survivor Greece

Σύννεφα από νωρίς στους Μαχητές του Survivor 2024. Από το πρώτο συμβούλιο για φέτος δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις και οι αιχμές. Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η πρεμιέρα του Survivor 2024, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (07/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με παλιά και νέα πρόσωπα να δοκιμάζουν τις αντοχές τους στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από την εντυπωσιακή έναρξη του πρώτου επεισοδίου και το καλωσόρισμα των 20 παικτών από τον Γιώργο Λιανό, ο παρουσιαστής προχώρησε στην ανακοίνωση του νέων κανόνων του φετινού Survivor.

Έπειτα, οι Μαχητές και οι Διάσημοι έπεσαν κατευθείαν στα βαθιά, αφού στην αρχή χρειάστηκε να παλέψουν διεκδικώντας ένα τσακμάκι, για τις βασικές ανάγκες της επιβίωσής τους, με νικητές τους Μαχητές.

Στη συνέχεια ήρθε ο πρώτος αγώνας ασυλίας για φέτος και, εκεί, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά όλους τους νέους κανόνες που θα ισχύσουν στους στίβους μάχης, στις μονομαχίες και στις υποψηφιότητες, αφού πλέον δεν θα υπάρχει η ψηφοφορία του κόσμου μέσω sms και τηλεφώνου.

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες σε αγωνίσματα και μονομαχίες

Στη συνέχεια, σειρά είχε ο πρώτος αγώνας ασυλίας του φετινού Survivor! Ωστόσο, από την αρχή, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στις μονομαχίες που θα ακολουθούν.

Όπως είπε:

«Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλια του νησιού από τα οποία θα προκύπτουν τρεις υποψήφιοι. Στο τρίτο συμβούλιο ο MVP θα επιλέγει τον τέταρτο υποψήφιο και αυτοί οι τέσσερις θα πάνε σε μονομαχία και όποιος χάσει αποχωρεί».

«Οι μονομαχίες θα γίνονται πάντα με παίκτες του ίδιου φύλου. Αν έχουν προκύψει άντρες και γυναίκες από τα συμβούλια… Αν είναι δύο άντρες και μία γυναίκα τότε ο MVP θα πρέπει να θέσει υποψήφιο μόνο άνδρα και η γυναίκα που ήταν υποψήφια τη γλιτώνει και στη θέση της θα βγει άνδρας».

«Θα αγωνίζονται τέσσερις παίκτες αυτός που είχε τα καλύτερα στατιστικά θα παίζει με αυτόν που έχει τη λιγότερο καλή απόδοση και θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει τον στόχο με τον οποίο θα θέλει να παίξει» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 2024: Οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας

Οι δύο ομάδες πάλεψαν με νύχια και με δόντια στο πρώτο crash test. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 10-4 υπέρ των Διασήμων στέλνοντας τους αντιπάλους για ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor 2024: Σύννεφα στους Μπλε από την πρεμιέρα

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού για φέτος πραγματοποιήθηκε στο τέλος του επεισοδίου, ως είθισται. Οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα άτομο από την ομάδα τους, που θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ωστόσο, πριν από αυτό, οι ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού για το τι έφταιξε που έχασαν, έφερε στην επιφάνεια τις πρώτες κόντρες και δημιούργησε τις πρώτες παρεξηγήσεις.

Όλα ξεκίνησαν από τον Άγγελο, που είπε πως διέκρινε χαμηλές επιδόσεις από τις γυναίκες. “Ίσως είναι καλό αυτό για τους Μαχητές για να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα και να δυναμώσει η ομάδα. Σε μία ήττα δεν μπορεί να είναι τίποτα τυχαίο… Το Survivor απαρτίζεται από άτομα που τα δίνουν όλα και από άτομα που δεν το λέει η ψυχή τους και πρέπει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Είδα έλλειμα ψυχής στο γυναικείο κομμάτι” είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αντιδράσεις από την ομάδα του – και όχι μόνο.

Ακόμα και ο Αλέξης Παππάς, των Διασήμων, άρπαξε την ευκαιρία να του απαντήσει, λέγοντας:Η Μπλε ομάδα τα έχει άνω κάτω. Ο Άγγελος έχει κάνει τέσσερις εχθρούς. Έχει πει φανερά ότι κάποιες γυναίκες είναι αδύναμες και υπερασπιζόμενος τους άνδρες αφήνει να εννοηθεί ότι ακόμα και σήμερα γυναίκα να ψηφιστεί και ο επόμενος που θα ψηφιστεί γυναίκα θα είναι”.

Survivor 2024: Η πρώτη υποψηφιότητα για φέτος

Οι Μαχητές έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Δώρα, με έξι ψήφους, με τις αιτιολογήσεις να αφορούν στο κομμάτι της αγωνιστικότητας και στης συμβίωσης.

Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους” είπε η ίδια.

Πάντως, η υποψηφιότητα της Δώρας δίχασε τους Μπλε, ενώ η ίδια τώρα θα περιμένει τον επόμενο υποψήφιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα