Άφησε τις πασαρέλες για την “Κλινική” – Από μοντέλο στο GNTM, “ειδικευόμενος ορθοπεδικός”

Άφησε τις πασαρέλες για την “Κλινική” – Από μοντέλο στο GNTM, “ειδικευόμενος ορθοπεδικός”
Μάκης Κατσανέας - Η Κλινική ΑΝΤ1

Ο Μάκης Κατσανέας είναι ο "ειδικευόμενος ορθοπεδικός" της νέας σειράς του ΑΝΤ1, "Η Κλινική". Η audition του στο GNTM και η προσωπική ιστορία που είχε συγκινήσει τους κριτές.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (11/07) το νέο scripted reality, “Η Κλινική“, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο ανάμεσα στους… γιατρούς και τους νοσηλευτές, βρέθηκε και ένας παλιός γνώριμος στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο λόγος για τον Μάκη Κατσανέα, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις audition του GNTM 4, καθώς δοκίμασε τις δυνάμεις του στον περασμένο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star ως μοντέλο και πλέον είναι ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός στην “Κλινική”.

Ο νεαρός άλλωστε, όταν είχε βρεθεί μπροστά στους κριτές του show, είχε πει άλλωστε ότι πέρα από ηθοποιός είναι θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας, προπονητής, ποδοσφαιριστής, αλλά και ψαράς, και είχε εντυπωσιάσει την επιτροπή με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του και τους καλούς του τρόπους.

Ο Μάκης συγκίνησε, όμως, τους κριτές, όταν μοιράστηκε μια προσωπική του ιστορία μαζί τους, κάνοντας μάλιστα την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να δακρύσει.

“Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα. Και εκεί έγραψα την κωμωδία ‘όλα ανάποδα'”, περιέγραψε.

Σημειώνεται ότι ο παίκτης είχε αποσπάσει τέσσερα “ναι” από τους κριτές, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM.

Η audition του Μάκη Κατσανέα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα