Αυτή η σειρά αντικαθιστά τον “Έρωτα Φυγά” στο OPEN

Διαβάζεται σε 3'
Η Υπόσχεση
Η Υπόσχεση Youtube/@OPEN

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μυστηρίου έρχεται στη θέση του “Έρωτα Φυγά” στο OPEN. Πότε κάνει πρεμιέρα. Η υπόθεση της νέας σειράς.

Η επιτυχημένη σειρά εποχής “Έρωτας Φυγάς” αποτελεί παρελθόν πια από το OPEN, με το κανάλι να τοποθετεί μια νέα παραγωγή στο 20:00 – 21:00 που μένει κενό.

Η επική υπερπαραγωγή “La Promesa: Η Υπόσχεση” είναι η νέα σειρά που αντικαθιστά τον “Έρωτα Φυγά”, κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 20:00 με διπλό επεισόδιο, ενώ θα προβάλλεται καθημερινά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα trailers της σειράς προβάλλονται ήδη στην τηλεόραση.

“La Promesa: Η Υπόσχεση”: Η υπόθεση

Μια σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, από τους παραγωγούς των επιτυχημένων “Grand Hotel”, “Six Sisters” και “Two Lives”, η αισθηματική δραματική σειρά “La Promesa: Η Υπόσχεση” μας ταξιδεύει στην Ισπανία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μέσα από μία καθηλωτική ιστορία έρωτα και μυστηρίου, εκεί όπου τα πάθη και τα μυστικά καθορίζουν τις ζωές των ηρώων.

Στην Ισπανία του 1913, η νεαρή Χάνα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αρχοντικό “Λα Προμέσα” ως ανταμοιβή για τη διάσωση του γιου της Κόμησσας των Λουχάν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Μια στιγμή σημαντική για τον ευγενή Οίκο των Λουχάν, καθώς εκείνη τη μέρα προετοιμάζονται για τον πιο λαμπερό γάμο της ισπανικής αριστοκρατίας ανάμεσα στον Τομάς Λουχάν και την κόρη μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας. Ένας γάμος που στην πραγματικότητα αναμένεται να σώσει τον Οίκο από τη χρεωκοπία.

Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η Χάνα θέλει πάση θυσία να εισχωρήσει στο αρχοντικό, αφού το πραγματικό της κίνητρο είναι η δίψα για εκδίκηση, τόσο για τη δολοφονία της μητέρας της όσο και για την απαγωγή του μικρού αδερφού της, μια μοιραία στιγμή πριν από δεκαπέντε χρόνια…

Με μοναδικό της όπλο ένα δαχτυλίδι, η Χάνα φθάνει στο επιβλητικό αρχοντικό “Λα Προμέσα” προκειμένου να ανακαλύψει τον άνθρωπο που τής στέρησε τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν έχει υπολογίσει όμως ότι ο… έρωτας θα την οδηγήσει σύντομα σε μια αδιέξοδη κατάσταση!

Διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία της για εκδίκηση και τον έρωτά της για τον Μανουέλ, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τα πιο σκοτεινά μυστικά του Οίκου των Λουχάν, αλλά και της δικής της καρδιάς…

Η ιστορία της Χάνα και του Οίκου των Λουχάν διαδραματίζεται στο φόντο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ισπανία και την Ευρώπη, αλλά και της πανδημίας της Ισπανικής Γρίπης λίγο αργότερα. Μια ταραγμένη περίοδος, όπου οι γυναίκες αγωνίζονται να δυναμώσουν τη φωνή τους, οι εργάτες να αποκτήσουν βασικά δικαιώματα, ενώ οι οικονομικές ελίτ προσπαθούν να αποφύγουν τη χρεοκοπία και την κατάρρευση με κάθε τρόπο.

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μυστηρίου, όπου ανάμεσα στις δαντέλες και τις πολυτελείς σκάλες, ξεδιπλώνονται τα μυστικά, τα σκάνδαλα, οι ανατροπές, και τα πάθη που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη φαινομενικά ήρεμη και αρμονική ζωή στο υπέρλαμπρο αρχοντικό!

Με κινηματογραφικά γυρίσματα και χρήση πρωτοποριακών VFX (οπτικών εφέ), η σειρά πρωτοτυπεί με τις φαντασμαγορικές σκηνές της αεροπλοΐας αλλά και του κλίματος της εποχής. Οι σκηνές με τη Χάνα που εκπαιδεύεται ως πιλότος αεροπλάνου είναι εμπνευσμένες από την πραγματική ζωή των πρώτων γυναικών πιλότων, όπως οι Χάριετ Κουίμπι και Ματίλντε Μόισαντ. Για το σχεδιασμό και τη δημιουργία των εντυπωσιακών κοστουμιών για κάθε χαρακτήρα επιστρατεύτηκε ειδικό ατελιέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα