Αυτό που έπαθε η Ελένη Χατζίδου το έχεις πάθει κι εσύ

Διαβάζεται σε 2'
Αυτό που έπαθε η Ελένη Χατζίδου το έχεις πάθει κι εσύ
H Ελένη Χατζίδου χαίρει πλέον, άκρας υγείας Instagram

H Ελένη Χατζίδου έλειπε την περασμένη εβδομάδα από το Breakfast@Star λόγω τραυματισμού στον αυχένα. Της συνέβη κάτι που έχει συμβεί σε πάρα πολλούς.

Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στη θέση της, στην εκπομπή Breakfast@Star, μετά την απουσία της μιας εβδομάδας, λόγω ατυχήματος που είχε και στο οποίο τραυματίστηκε στον αυχένα.

Παραμονή της επιστροφής, δεν παρέλειψε να ευχηθεί Καλή Σαρακοστή στους ακόλουθους της στο Instagram, με φωτογραφίες από το καρναβάλι που επισκέφτηκε με την οικογένεια της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσω της συχνότητας του Star, το ‘κακό’ συνέβη στο σφουγγαρισμένο σπίτι της. «Γλίστρησα στο διάδρομο και έπεσα με τον αγκώνα. Παράλληλα άκουσα ένα ‘κρακ’ στον αυχένα, όπου έχω ευαισθησία. Δεν έδωσα όμως, εκεί σημασία, αλλά στο χέρι μου αφού προσγειώθηκα σε αυτό. Μετά μια ημέρα ‘βγήκε’ όλο το θέμα στον αυχένα και τον ώμο».

Ομολόγησε και ότι στην παρούσα φάση έχει μια φοβία με τα σφουγγαρισμένα πατώματα. «Τώρα που κατέβαινα για να έλθω στην εκπομπή, η κυρία είχε μόλις σφουγγαρίσει και με το που είδα να γυαλίζει το πάτωμα σκεφτόμουν πού να πάω (γελάει)».

Είπε και ότι στις πέντε ημέρες της θεραπείας με κορτιζόνη, δεν πλησίασε σε αλάτι και ζάχαρη «θα σέβεστε και προσέξτε καλά τι θα μου δώσετε να φάω! Δεν έχω επανέλθει 100%. Θέλει λίγο χρόνο, αλλά είμαι όσο καλά χρειαζόταν για να έλθω και να γίνει χαμός!

Αυτά συμβαίνουν. Είναι τα μικρά. Σημασία έχει να έχουμε το σθένος να τα αντιμετωπίζουμε».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα