Άγριες Μέλισσες: Αποθέωση στο twitter στην πρεμιέρα τους

Άγριες Μέλισσες: Αποθέωση στο twitter στην πρεμιέρα τους
Άγριες Μέλισσες ANT1

Θρίαμβος για τη νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής. Ενθουσιασμένοι οι τηλεθεατές με τους ηθοποιούς, τις ερμηνείες και το σενάριο. Τι έγραψαν στο twitter.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, την οποία οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς εδώ και πολύ καιρό, αφού η κινηματογραφικών προδιαγραφών παραγωγή, το δυνατό σενάριο και το εξαιρετικό καστ είχαν δημιουργήσει μεγάλη αγωνία για την προβολή της.

Η ιστορία διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό Κάμπο το 1958, όπου δύο οικογένειες ενώθηκαν με τα δεσμά ενός καταναγκαστικού γάμου, ενός βιασμού και μίας δολοφονίας. Πρωταγωνίστριες είναι οι τρεις αδελφές, η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, οι οποίες βάφουν τα χέρια τους με αίμα και κρατούν το μυστικό τους καλά κρυμμένο.

Οι “Άγριες Μέλισσες” κατά την προβολή του πρώτου επεισοδίου είχαν τεράστια απήχηση και τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού από τα πρώτα λεπτά. Η σειρά εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν στα social media και ειδικά στο twitter την χαρά τους για την ποιότητα και τη δύναμη της σειράς.

Ειδική μνεία έγινε στην πρωταγωνίστρια της σειράς Μαρία Κίτσου, την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Ελένη, μία από τς τρεις αδερφές, αλλά και στους άλλους ηθοποιούς, όπως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που με τις πολύ καλές ερμηνείες τους απογείωσαν τη σειρά. Δείτε μερικές από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις των τηλεθεατών:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα