Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας λυγίζει και η Ελένη έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας λυγίζει και η Ελένη έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στον Λάμπρο

Ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" με την Ελένη να βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου και τον Κυπραίο να αναζητεί τη Σμαρώ για να αποδείξει την απάτη της.

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες.  Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος, ο κλαριντζής. 

Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σα βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του. Απ’ την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του. 

Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Ελένη, συντετριμμένη απ’ τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες
SHARE:

24Media Network