Survivor 3: “Πόλεμο” Ελλάδας – Τουρκίας σχεδιάζει ο Αντζούν Ιλιτζαλί

Survivor 3: “Πόλεμο” Ελλάδας – Τουρκίας σχεδιάζει ο Αντζούν Ιλιτζαλί

Ακόμη μια ελληνοτουρκική κόντρα, αυτή τη φορά τηλεοπτική, θα μας απασχολήσει την ερχόμενη άνοιξη. Ο Τούρκος παραγωγός σκοπεύει να "δυναμιτίσει" τις σχέσεις των δύο χωρών με πολλή ίντριγκα και δολοπλοκία στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Το Survivor 3 πρακτικά δεν θα παιχτεί ποτέ στις μικρές οθόνες μας. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως το περιμέναμε. Γιατί στην πράξη θα είναι “Survivor: Ελλάδα εναντίον Τουρκίας” (ή Τουρκία εναντίον Ελλάδας αναλόγως της οπτικής γωνίας του καθενός). Αυτό αποκάλυψε ο Τούρκος μεγαλοπαραγωγός, Αντζούν Ιλιτζαλί, αποκαλύπτοντας τα σχέδια του στα τουρκικά ΜΜΕ.

Το ριάλιτι επιβίωσης που θα αρχίσει να προβάλλεται στο β΄ μισό της τηλεοπτικής σεζόν (περί τα τέλη Γενάρη) δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα ήξεραν και αγάπησαν οι Έλληνες τηλεθεατές.

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και στις δύο χώρες, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει σε Ελλάδα και Τουρκία η αναζήτηση των παιχτών που θα “ντυθούν” με τα εθνικά χρώματα στην εξωτική παραλία…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο μόνος παίχτης που έχει “κλειδώσει” είναι για λογαριασμό της Τουρκίας ο Μουράτ Οζτούρκ, που στη χώρα του ξεχώρισε συμμετέχοντας σε ένα άλλο δημοφιλές ριάλιτι, αυτή τη φορά… μαγειρικής, το τουρκικό Master Chef.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα