Αμερικανικό Survivor: Κάρφωσε στο συμβούλιο πως ο συμπαίκτης του είναι τρανσέξουαλ

Αμερικανικό Survivor: Κάρφωσε στο συμβούλιο πως ο συμπαίκτης του είναι τρανσέξουαλ

Σάλος στο αμερικανικό survivor με την επιλογή παίκτη να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα συμπαίκτη του, προκειμένου να πείσει την ομάδα του να τον ψηφίσει προς αποχώρηση

Μπορεί στην Ελλάδα το φαινόμενο Survivor να είναι φρέσκο, όμως το αντίστοιχο αμερικάνικο μετρά ήδη δύο δεκαετίες ζωής. Σε αυτά τα χρόνια όπως αντιλαμβάνεστε έχουν γίνει όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί ομάδων. Όπως για παράδειγμα εδώ διαγωνίζονται επώνυμοι, με απλούς πολίτες εκεί έχουν συσταθεί ομάδες με βάση την ηλικία, την καταγωγή και πάει λέγοντας. Η εκδοχή που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο έχει συλλέξει παίκτες από παλαιότερες σεζόν που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό και τους έχει φέρει πίσω στο παιχνίδι επιβίωσης με ειδικό τίτλο “Game Changer”.

Ωστόσο αυτή τη φορά, η συζήτηση στο περίφημο συμβούλιο του νησιού ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο. Ένας από τους παίκτες, προκειμένου να στρέψει τις αρνητικές ψήφους εναντίον συμπαίκτη του, αποκάλυψε κάτι πολύ προσωπικό για εκείνον, χωρίς φυσικά να πάρει την άδειά του. Ανέφερε έτσι σε εθνική μετάδοση πως ο παίκτης αυτός είναι τρανσέξουαλ και μάλιστα ανέφερε πως προχώρησε σε μια τέτοια απρέπεια, για να δείξει πως αν είναι ικανός να κρύβει τόσο καλά κάτι τόσο σημαντικό, μπορεί να βάλει σε εφαρμογή την πιο πανούργα δολοπλοκία μέσα στο παιχνίδι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζεφ Βάρνερ βγήκε στο συμβούλιο του νησιού φανερά ενοχλημένος, καθώς το άτομο με το οποίο είχε έρθει πιο κοντά από όλους στο παιχνίδι, ο Ζέκε Σμιθ, είχε κινηθεί διαφορετικά από ότι είχαν συζητήσει στην ψηφοφορία. Ανήσυχος για τη θέση του στο παιχνίδι και φανερά εκνευρισμένος είπε στο συμβούλιο: “Γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;”. Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο δεδομένο για τον συμπαίκτη του, προκαλώντας παγωμάρα μέσα στο συμβούλιο.

Οι υπόλοιπο παίκτες αντέδρασαν πολύ έντονα στην αποκάλυψη. Και μπορεί ο Βάρνερ να προσπάθησε πολλές φορές να εξηγήσει την επιλογή του, ωστόσο ακόμη και ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε την απρέπεια. Η κίνησή του αυτή άλλωστε, προκάλεσε την αντίδραση όλων των παικτών που τελικά αποφάσισαν να τον διώξουν από το παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα